Annette Heick og Caspar Phillipson sammen i nyt, romantisk projekt

Sangerinde Annette Heick og 'Vild med dans'-vinder og skuespiller Caspar Phillipson står bag ny forestilling i Tivoli.

'Pennevenner' er en ny, romantisk og musikalsk fortælling i Tivoli. Forestillingen er fyldt med hits, som alle kender. Publikum tages på en musikalsk rejse, når Annette Heick, Caspar Phillipsons og hans søn Silas Phillipson fortolker sangene 'Ain't No Mountain High Enough', 'Rør ved mig', 'Gem et lille smil til det bli’r gråvejr' og mange flere.

Den romantiske fortælling bliver fremført live af Tivolis Husorkester i Glassalen med den altid kyndige Peter Jensen i spidsen. Det er første gang, at Annette Heick står bag sin egen forestilling fra idé til udførelse. Derfor har hun allieret sig med erfarne kræfter i form af Jesper Malmose, som er manuskriptforfatter på adskillige succesfulde forestillinger.

- Det er første gang, at jeg står bag en forestilling, og det giver et kæmpe sug i maven. Derfor er jeg også utrolig glad for, at jeg har allieret mig med Jesper Malmose, som er en vanvittig dygtig og erfaren manuskriptforfatter. Hele holdet bag 'Pennevenner' er enormt dygtige, så publikum kan godt glæde sig til en rørende, musikalsk fortælling i en af landets smukkeste sale, fortæller Annette i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Tina Lund længes efter 'Forsidefruer': Jeg savner pigerne

Den garvede skuespiller og 'Vild med dans'-vinder ser også frem til forestillingen.

- Det er vildt fascinerende, hvordan vi med musik kan fortælle historier om de dybeste følelser. Musik kan være en endnu stærkere måde at ”sætte ord” på følelser end det skrevne ord. Jeg er helt sikker på, at publikum får en fantastisk, sjov og rørende teateroplevelse. For mig personligt er det i øvrigt noget helt særligt at kunne optræde sammen med min søn, fortæller Caspar.

LÆS OGSÅ: Oscar-showet er tilbage: Her er de store skandaler

Den romantiske forestilling 'Pennevenner' kan opleves i Glassalen i Tivoli fra den 14. september. Billetsalget starter den 14. marts.

Hør mere om forestillingen i videoen øverst i artiklen.