Heicks hede hemmelighed: Afslører forhold til Gaardbo

I sin nye bog 'Datteren' afslører Annette Heick hed fortid med Jens Gaardbo.

Efter mange års spekulationer bekræfter Annette Heick, 49, i sin erindringsbog 'Datteren', at hun har haft et hemmeligt forhold til den 15 år ældre Jens Gaardbo. Det sluttede, da Heick gik psykisk ned og udviklede en spiseforstyrrelse.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Affæren begyndte kort efter, de i 1995 havde mødt hinanden til en fest for radio- og tv-værter. Heick ankom ud på aftenen, og Gaardbo, der netop var blevet skilt fra sin første kone, Helle, præsenterede galant sig selv.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Det behøvede han nu ikke. Jeg vidste udmærket, hvem han var, og jeg syntes, han var lige så pæn i virkeligheden som på tv. Vi talte længe, og han fortalte, at det billede med mig iført bodypaint siddende på en hest i Dyrehaven var det mest erotiske billede, han nogensinde havde set. ”Undskyld, er det plat af mig at sige det?”, spurgte han Annette, der dog ikke nåede at svare før de blev afbrudt af Lotte Heise, der også ville tale med hende.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Var til casting som Bond-babe

Det blev kun til et kindkys mellem Gaardbo og Heick den aften, men et par dage senere mødtes de til en frokost på Skovshoved Hotel.

Travle stævnemøder

– Derefter fortsatte vores stævnemøder på mærkelige tidspunkter. Vi spiste morgenmad sammen eller sås sent efter en forestilling. Det var svært at få et egentligt forhold ud af det med to så travle mennesker. Og så var der hele den balletdans, vi foretog for ikke at blive afsløret. Sms fandtes jo ikke. En sen aften tog jeg over til ham, og guderne skal vide, at vi havde det hyggeligt, fortæller Annette i bogen.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie med nye tv-projekter: Starter optagelse i dag

Hun var på det tidspunkt 23 og han 38 år, og selv om de måske havde kunnet overvinde aldersforskellen, så gjorde deres skæve arbejdstider det umuligt at få et rigtigt forhold. Til sidst brød Annette sammen.

– Jeg gik ind i en tid, hvor jeg imploderede følelsesmæssigt. Jeg havde det hele, følte jeg. Undtagen kærligheden fra en mand. Frustrationerne førte i sidste ende til, at jeg spiste mig til ro. Jeg tog hurtigt på. 12 kilo. Jens Gaardbo hørte hun ikke fra i den periode, og da han endelig meldte sig på banen igen, var det for sent.

– Jens ringede først efter flere måneder, og da havde jeg ikke længere fidus til ham.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører ønske for næste sæson ‘Landmand søger kærlighed

Dårlig timing

Overfor HER&NU afviser Annette Heick at Gaardbo var skyld i, at hun gik ned med flaget.

– Det var ikke på grund af ham. Man kan godt lave en tidslinje og sige, det var lige efter, ja, men der havde været en stribe af forhold, der bare ikke fungerede og et alt for tæt arbejdsliv. Så der var ingen, der skubbede mig ud over kanten. Vi led af dårlig timing, siger hun og understreger, at hun skrev afsnittet til sin bog, før han i december 2020 stoppede på TV2 på grund af ”dårlig dømmekraft” i hans tid som nyhedschef i 1997-2003.

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

– Da tingene pludselig brændte, gik jeg tilbage i mauskriptet og kiggede, hvad jeg havde skrevet. Men jeg har ikke ændret noget. Jeg har skrevet om min oplevelse, og jeg håber, Jens Gaardbo bliver oprigtigt glad over det, jeg har skrevet. Jeg har aldrig haft ham mistænkt for at være andet end en gentleman. Jeg synes han har håndteret sin afsked rigtig fint, men jeg aner ikke, hvad der er sket. Jeg kan bare sige, at sådan kender jeg ham ikke, slår Annette Heick fast.

HER&NU har forelagt Annette Heicks udsagn for Jens Gaardbo, men han har ingen kommentarer.

LÆS OGSÅ: Remee åbner ny natklub: Indtager tronen igen