Annette og Jespers opskrift på lykke: Ærlighed og kærlighed

De er ikke i tvivl om, hvad opskriften er på deres gode og stærke parforhold.

I de snart 23 år, Annette Heick og Jesper Vollmer har været gift, har de været igennem op- og nedture. Som da Jesper var ude for en badeulykke og brækkede nakken i 2015, eller da de i de efterfølgende år måtte sælge deres ting for at få mad på bordet. De er ikke i tvivl om, hvad opskriften er på deres gode og stærke parforhold.

LÆS OGSÅ: Flamme fra fortiden: Mette Sommer viser kæresten frem

– Kærlighed, rummelighed og tilgivelse. Og ærlighed. En meget stor portion ærlighed, som nok efter nogens smag er i kategorien ”uh, hold da op, kan I sige sådan til hinanden og stadig tale sammen?” Og ja, det kan vi faktisk godt, lyder det fra Annette i et stort interview i ALT for damerne. For dem er det helt naturligt at stille krav til hinanden, og de er samtidig gode til at udvikle sig både sammen og hver for sig, selvom de begge har tralvt. Jesper som ejer af en madklub, en kokkeskole og et madhus på Bornholm, og Annette som entertainer, sangskriver og debattør.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig hyldet på særlig dag

– Vi er gode til at nyde hinanden, men vi har også pissetravlt, og så kan det være svært også at huske ”os”. Men vi prøver at have øje for det, og Annette er ret god til at arrangere ferier og ture, forklarer 49-årige Jesper til ALT for damerne.

Sammen bor parret i Holte med deres to sønner, Storm på 14, og 19-årige Eliot.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Foretrak Kasper Skak