Anne Hjernøes barske fortid: Slog mand i gulvet

Anne Hjernøe er ikke stolt af sin fortid.

Selvom hun er kendt som den glade og smilende tv-kok, så har Anne Hjernøe, 53, også temperament. Det fik en indisk restaurantejer at mærke, da hun for en del år siden var på rundrejse i Asien med sin søster.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Katja fra ‘Landmand søger kærlighed’ fortæller om fordomme hun møder i forbindelse med at være landmand...

Undervejs havde de reddet flere hjælpeløse hunde, og en af dem valgte at følge efter dem ind på en restaurant og lægge sig ved Annes fødder. For at få den ud kastede restaurantejeren vand på den og viftede med et kosteskaft.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært

– Da den var på vej ud af restauranten, tog han kosteskaftet og knaldede det ned over ryggen på hunden. Og det var helt unødvendigt, for den var på vej ud, og så rejste jeg mig op og knaldede ham en. Jeg slog ham simpelthen fysisk i gulvet, fortæller Anne i Radio 4-programmet 'Drømmesengen'.

Hun medgiver, at det var ham, der suverænt bestemte, om hunden måtte være der, men han havde ikke behøvet at slå.

LÆS OGSÅ: Efter boligdrama: Taler ikke sammen

Hun er heller ikke selv stolt af, at hun slog ham.

– Det var jo et decideret overgreb mod et fuldstændigt forsvarsløst dyr, og så rejser jeg mig op og laver det samme overgreb mod et ikke-forsvarsløst menneske, ræsonnerede hun sig frem til.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Landmand har været i tv før