Amalie Dollerup afslører stor nyhed om ‘Badehotellet’

Amalie Dollerup har af personlige årsager glædet sig til ottende sæson af 'Badehotellet'.

I syvende og forrige sæson af 'Badehotellet' slutter serien med, at tyskerne overtager hotellet, som Amanda, spillet af Amalie Dollerup, er ejer af. Tyskernes indtrængen i Danmark skaber utryghed for hotellets beboere, som må affinde sig med, at sommerferien på Andersens Badehotel ikke er, som de er vant til.

I ottende sæson af 'Badehotellet', som har premiere mandag den 1. februar på TV 2, åbner Amanda igen dørene som ejer af Andersens Badehotel, men året er nu 1941, og Anden Verdenskrig raser i landet for anden sommer i træk, og hvordan det kommer til at påvirke gæsternes humør har serieforfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe brugt 2020 på at skrive om.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen klar til ottende sæson af 'Badehotellet'

- Det er en sæson, der er blevet skrevet og optaget, mens verden har været i en epidemisk undtagelsestilstand med, hvad deraf følger af chok og ængstelse og afsavn. Det har ikke været svært for os at leve os ind i, hvordan det har været at være dansker i midten af en verdenskrig, sommeren 1941, udtaler forfatterparret til TV 2.

LÆS OGSÅ: Afløser 'Årgang 0': Nu kommer 'Årgang 20'

For Amalie Dollerup har optagelserne til ottende sæson af 'Badehotellet' haft en personlig betydning, som de forrige sæsoner ikke har haft.

- Andreas er sørme hoppet ind i Badehotellets univers sammen med os andre og dukker op på din skærm den 1. februar som den nye gæst på hotellet, skriver Amalie i et opslag på Instagram, hvor ægtemanden, skuespiller Andreas Jebro, tjekker ind på hotellet i rollen som arkæologen Claus Villumsen.

- Vi har glædet os til at fortælle jer denne hyggelige nyhed, skriver Amalie fortsat.

LÆS OGSÅ: Fik kæmpe investering: Sådan er det gået

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup)

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas forsvarer sin rolle i Pixar-filmen 'Sjæl'

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre