Afslører stor beslutning: Har været ked af det

Teresa Ovenbearg har længe gået med overvejelserne, men nu skal det være.

Den tidligere 'Ex on the Beach'-stjerne Teresa Ovenbearg har efter længere tids overvejelser besluttet sig for, at hun skal under kniven. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida: Klar til 'Robinson'

- I løbet af de seneste år har jeg været rigtig ked af og utilfreds med mine bryster. Efter at have gennemgået et vægttab for nogle år siden, bemærkede jeg en betydelig reduktion i størrelsen af mine bryster. Desværre kan huden ikke altid følge med ved betydelige ændringer som vægttab, hvilket har efterladt mig med en følelse af usikkerhed, skriver hun i et langt opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne afslører graviditet

- Endelig har jeg besluttet mig for at få foretaget et brystløft, en beslutning jeg har haft overvejet i lang tid! Jeg har aldrig følt mig helt klar eller i lige så trygge hænder. Jeg har været til mange forundersøgelser både på Færøerne og i København, men jeg har ikke følt et rigtigt match, hvilket er det vigtigste for mig!

Teresa har valgt at blive opereret på HCA Klinikken i Odense, som hun i opslaget reklamerer for. Og hvis man er nysgerrig på hendes operation, så er der godt nyt, hun tager nemlig følgerne med på hele sin rejse lige fra forundersøgelsen i går til den endelige operation 29. august.

LÆS OGSÅ: Kommer der mere 'Balladen om kolonihaven'?

- Min beslutning indebærer et stort brystløft med implantater, med det mål at genskabe mine bryster til deres tidligere udseende. Jeg glæder mig virkelig til at prioritere mig selv og at endelig lægge usikkerheden bag mig. Det føles fantastisk at tage skridtet mod at gøre noget positivt for mig selv, skriver hun og fortsætter:🥹

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner Irinas børn hinanden

- Ved at dokumentere denne rejse, kunne jeg måske også være til gavn for andre, der også står over for lignende situation! Jeg kommer inden længe at dele min forundersøgelse med jer, og jeg ser frem til at dele hele denne proces og mine erfaringer med dette kommende forløb.