WOW: 'FBoy Island'-Jackie afslører kæmpe beslutning

I starten af det nye år tager Jackie og kæresten Cirkeline det næste store skridt i parforholdet.

Det nye år markerer begyndelsen på et spændende kapitel for Jackie Anker, tidligere deltager i 'FBoy Island', og hans kæreste Cirkeline Cecilia Gulddahl.

For fra d. 15. januar 2024 vil parret tage det næste skridt i deres forhold ved at flytte sammen i et nyt hus, som de vælger at leje i Vejle.

Jackie Anker deler sin begejstring til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører: Nu er det slut

- Min kæreste og jeg glæder os super meget til at starte et nyt og skønt kapitel op sammen med hendes lille prinsesse på 3.5 år, fortæller han og supplerer:

- Stedet (det nye hus, red.) er tæt på en børnehave og indkøb og er et perfekt sted til at starte op sammen og se, hvad fremtiden bringer.

LÆS OGSÅ: Boris Hiort og Astrid Olsen er gået fra hinanden

Jackie forklarer videre, at de først og fremmest beslutter at leje boligen i starten, da renten på boligmarkedet er høj, men at de ikke desto mindre planlægger at købe ejendommen inden for de kommende år og skabe et hjem for deres lille familie.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz castet til 'Robinson'

Skal igennem castingen først

Derudover sætter Jackie også flere ord på, at han muligvis medvirker i et nyt tv-projekt det nye år, såfremt han kommer igennem castingen til det.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie deler stor kærlighedserklæring til kæresten

- Jeg har måske noget støbeskeen i 2024 til sommer, hvor jeg skal til København og snakke nærmere om det inden for nærmeste fremtid. Jeg kan ikke sige så meget om det lige nu, men det bliver meget udfordrende og spændende, såfremt jeg kommer igennem castingen, siger han og understreger:

- Det er hverken dating eller lignede programmer, da jeg jo har fundet mit guld.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree om hussalg: Orker det ikke længere