WHAT! Gældsstyrelsen jagter Geggo

Geggo har fået Gældstyrelsen på nakken på grund af sin afdøde far.

Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli fik sig noget af en overraskelse i e-boks indbakken.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen hylder afdød datter

Det fortæller hun i sin og Cengiz' podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt'.

Geggo havde ellers regnet med en rykker om en ubetalt parkeringsbøde, men hun fandt derimod et brev om sin far - eller rettere forhenværende far.

LÆS OGSÅ: Sådan snød Nikolaj kæresten: Brød helligt løfte

- "Vedrørende boet efter Sonny blah blah blah... Gældsstyrelsen har ved en rutinemæssig gennemgang konstateret en fortsat restance i boet efter din far, Sonny bib bib bib. Da der ikke er foretaget bobehandling her i landet, tilskriver jeg dig som efterladende arving til afdøde", læser Geggo højt af brevet.

Sonny blev angivet som Geggos far, dengang hun blev født, men en DNA test har senere vist, at Geggo ikke er Sonnys datter, men at Geggo har en anden far.

Sagen er endnu mere kompliceret end som så, da Geggos registrerede far, Sonny, udvandrede til Thailand og udlevede sine resterende år der. Derfor kontakter Gældsstyrelsen nu Geggo for at få oplysninger om opgørelsen af boet.

LÆS OGSÅ: Anne reagerer på Nikolajs tv-comeback: Følte sig forrådt

- Lad os nu sige, at han stadig var min far. Lad os nu sige, at jeg ikke havde fået DNA-match på en anden far. Hvorfor skal jeg være ansvarlig? Jeg har da aldrig mødt ham, eller jo, jeg har mødt ham to gange, siger en frustreret Geggo.

- Ham her manden, der står registreret som, at jeg er hans afkom, han var stiknarkoman i 25 år. Så tog han til Thailand, hvor han så boede til han døde, siger hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Sofie Lindes nye tv-projekt

Geggo forsøger nu at opklare sagen, idet hun vil dokumentere overfor Gældsstyrelsen, at Sonny ikke var hendes far. Hvorvidt det lykkedes at de tager hånd om det resterende dødsbo, ved hun ikke.

Du kan høre hele episoden her.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Paradise Hotel’-Sille i blodigt uheld