Uhh! 'Paradise'-stjerne tilbudt 'Ex on the beach'

Hun vil ikke udelukke at takke ja til tilbuddet.

Frederikke Marciniak havde sig noget af en succesfuldt reality-debut, da hun endte i finalen af den seneste sæson af 'Paradise'. Det var dog ikke første gang, hun var at se på skærmen, for hun har tidligere været med i DR-programmet 'Et helt menneske'.

LÆS OGSÅ: Oliver Filthuth forklarer: Jeg gik over Annas grænse

Og det lyder til, at Frederikke har fået smag for reality-genren, for hun er ikke afvisende over for at medvirke i flere reality-programmer i fremtiden.

- Hvis det rigtige tilbud kommer, så vil jeg gerne. Det er ikke hvad som helst, jeg vil tage imod. Jeg har fået nogle tilbud, men jeg ved ikke helt, om det er mig. Måske, måske ikke, kommer der noget i fremtiden, fortalte 'Paradise'-deltageren, da Realityportalen mødte hende til Reality Awards-sommerfesten.

Til spørgsmålet om, hvorvidt 'Ex on the beach' kunne være i kikkerten for hende, fortalte hun, at programmet allerede har været i sigte.

- Det er jeg blevet tilbudt. Jeg tror ikke, jeg vil, men jeg ved det ikke rigtigt, jeg kan ikke tage stilling til det, lød svaret.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Robinson'-vinder klar til endnu en sæson

Dog er der en afgørende grund til, at det ikke blev til et "ja" fra Frederikke.

- Jeg havde en kontrakt, så jeg kunne ikke svare på det. Nu er min kontrakt så udløbet, så jeg er en fri fugl. Jeg ville ikke udelukke det, lød det tvetydige svar fra reality-stjernen, der henviste til sin kontrakt med Viaplay efter deltagelsen i 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Sinan på hemmelige optagelser i Tyrkiet