Sofie og Joakim afslører nyt projekt: Stor ærefrygt og ydmyghed

Fællesprojektet som parret har i støbeskeen lander midt i marts.

Tv-personlighederne Sofie Linde og Joakim Ingversen, der danner par i privaten, har ikke lagt låg på deres fælles entusiasme for keramik. 

LÆS OGSÅ: Tidligere OL-svømmer Rikke Møller Pedersen er blevet mor igen

Her har deres selv-producerede keramik været en del af indretningen i parrets hjem i København såvel som i sommerhuset på Langeland, hvilket de også glædeligt har delt på deres sociale medier i det sidste halvandet år. 

Deres fællesprojekt har derfor også været ganske populær iblandt deres følgerskare, som har efterspurgt at kunne eje nogle af deres kunstværker, men hvor det ikke har været en mulighed.  

Lige indtil nu. 

LÆS OGSÅ: Lise Baastrups nye værtstjans: Jeg er meget stolt

For nu har Sofie og Joakim taget fælleshobbyen til nye højder.

I et opslag på Sofie Lindes Instagram-profil afsløres nemlig et nyt samarbejde med designvirksomheden 'Kähler' med et ganske særligt projekt i støbeskeen. 

LÆS OGSÅ: Lord Siva åbner op om fødselsreaktion: Sig det højt

- Hvad der startede som et nytårsforsæt om at 'gå til noget sammen', har vokset sig stort i vores andedam. Først et kursus i keramik og tonsvis af ler, sved på panden og udvikling. Senere et værksted hjemme. Så et kreativt synonym, 'KimPop' - OG NU et samarbejde i en ægte ‘pinch-me-plz’-liga. Vi har nemlig det seneste halvandet år kysset i krogene, og nu er vi endelig klar til at holde i hånd og gå ned ad gågaden sammen, starter Sofie Linde ud med at skrive i opslaget og fortsætter:

- Det er med stor ærefrygt og ydmyghed, at vi er gået ind i et tæt samarbejde med 'Kähler', som jo i den grad har et fast håndtryk i dansk keramik-historie. Vi har i tæt samarbejde med dem skabt en kollektion, som vi håber, at I vil tage godt imod - vi glæder os i hvert fald meget til at vise jer, hvad vi har arbejdet på, når balladen lander midt marts.

LÆS OGSÅ: Stefan 'Stor mand' lykkelig: Endelig sker det

Derudover teaser Sofie Linde videre, at der kommer flere detaljer om kollektionen på et senere tidspunkt. 

Se den søde Instagram-video med Sofie Linde og Joakim Ingversen herunder...