Morten Kjeldgaard i vild projekt: Danmarks nye cremekonge

Danseren, som i forvejen arbejder som online coach, vil nu også hjælpe danskerne med at få en sund, flot og porcelænsglat hud.

Selvom smilet altid er stort, bredt og kridhvidt hos danseren Morten Kjeldgaard, er det formentligt endnu større for tiden.

LÆS OGSÅ: Dildo-Jill hyldet af Helle Thorning-Schmidt

Det seneste år har nemlig været fantastisk for ‘Vild med dans’-stjernen.

I maj blev han gift med sin store kærlighed Frederik Haun, efterfølgende udgav han sin første bog ‘Dans dig glad og spis dig sund’, og nu har han sat endnu et skib i søen.

Danmarks nye luksus hudplejebrand

Den sprudlende online coach går nemlig ikke kun op i, hvad han putter i munden. Han er også bevidst om, hvad han smører i ansigtet, og det vil han nu dele med andre.

- Jeg har i samarbejde med min storebror startet Danmarks nye luksus hudplejebrand, som vi selvfølgelig har valgt at kalde for KJELDGAARD, fortæller Morten Kjeldgaard på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Sebastian Bulls private kærlighed

Danseren og hans storebror har derfor fået hjælp af nogle af verdens dygtigste dermatologer til at udvikle produkterne.

- KJELDGAARD Barrier Defense er vores første produkt, som er en super serum, der hjælper dig med at ældres med ynde, fortæller Morten Kjeldgaard, som slår fast, at søskendeparrets mission med hudplejebrandet er at hjælpe folk til at opnå en sundere og glattere hud.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz castet til 'Robinson'

Læs hele opslaget fra Instagram herunder.