Mads og Camillas uventede møde: Skabt til hinanden

Skæbnen førte igen parret sammen i 2017.

Det var et uventet møde, der førte til, at 'Nybyggerne'-parret Mads Schaumann, 31, og Camilla Schaumann, 31, blev en del af hinandens liv.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Josephine overrasker: Springer ud som skuespiller

Det fortæller ægteparret med glæde om, da HER&NU møder dem i deres fælles lejlighed i Københavns Nordvestkvarter.

– Vi er forskellige. Camilla har mere tempo og
er måske mere spontan med idéer. Det kan godt
gavne mig, fortæller Mads, mens Camilla tilføjer:
– Og Mads har en enestående evne til at være til
stede, hvorend han er. Han er virkelig fordybet,
men også hylende morsom.
– Vi er forskellige. Camilla har mere tempo og er måske mere spontan med idéer. Det kan godt gavne mig, fortæller Mads, mens Camilla tilføjer: – Og Mads har en enestående evne til at være til stede, hvorend han er. Han er virkelig fordybet, men også hylende morsom.

Da Camilla flyttede til Storkøbenhavn tilbage i 2015, blev hun inviteret af sin kusine til at tilbringe en hyggelig dag i Kongens Have sammen med kusinens højskolevenner, heriblandt Mads.

LÆS OGSÅ: Efter 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

– Jeg kom til at sidde ved siden af Mads i hele den højskolekreds, der spillede guitar og drak lunkne flaskeøl i solen. Det var helt tilfældigt. Vi snakkede om rockmusik, og Mads faldt nærmest bagover, da han hørte, at vi havde det samme yndlingsalbum fra bandet 'The Who'. Senere, da han var ude for at tisse med gutterne, gik han på hænder af begejstring, fortæller Camilla smilende, mens Mads tilføjer:

LÆS OGSÅ: Vildt øjeblik i 'Landmand søger kærlighed': Afviser tv-snyd

Parret bor til daglig i en lejlighed
i Nordvest i København, hvor det
emmer af musik og hygge.
Parret bor til daglig i en lejlighed i Nordvest i København, hvor det emmer af musik og hygge.

– Ud over dine store og flotte øreringe, dit smil, dine øjne, så er det ikke så ofte, at man møder én med forkærlighed for det samme band. Trods en intens kemi mellem dem den særlige sommerdag, gik der alligevel to og et halvt år, hvor de lejlighedsvis mødte hinanden til de samme fester eller skrev løst og fast til hinanden, lige indtil skæbnen igen førte dem sammen i 2017.

LÆS OGSÅ: 'Jaget Vildt' er tilbage: Her er deltagerne

– Vi startede så på pædagogstudiet sammen ude ved Campus Carlsberg og kom i samme klasse. Alt boblede bare i min krop, og Mads kom til at sidde på stolen foran mig, hvor han spiste sin ostemad iført en cowboyjakke. Der gik en uge efter det, og så har vi bare været sammen lige siden, siger Camilla.

Tilbage i august blev parret gift, og her var der også tænkt over stedet.

Parret opdagede nye sider af
hinanden under
optagelserne til 'Nybyggerne'.
– Der var jo virkelig en havemand
gemt i Mads.
Havde det stået
til mig, var haven
død på en uge,
siger Camilla.
Parret opdagede nye sider af hinanden under optagelserne til 'Nybyggerne'. – Der var jo virkelig en havemand gemt i Mads. Havde det stået til mig, var haven død på en uge, siger Camilla.

– Vi blev viet i Kongens Have, og jeg friede også til Camilla der. Vi holdt festen hjemme i vores baggård, det var stille og roligt, siger Mads.

LÆS OGSÅ: Permanent høretab efter 'Robinson': Anas har fået tilbudt høreapparat