Kaleepan frygtede sårbart tv-øjeblik: Nu vælter det ind med søde beskeder

34-årige Kaleepan mente, at det ville være flovt og pinligt at græde på tv, men så ændrede en tilrettelægger hans mening.

Da den 34-årige Kaleepan røg på de udstødtes ø i 'Robinson Ekspeditionen', vendte flere barske minder fra hans barndom tilbage, og i aftenens afsnit, da Kjeldbjerg spurgte ind, kunne Kaleepan ikke længere holde følelserne for sig selv.

- Der er ingen tvivl om, at jeg havde en hård barndom indtil fjerde klasse. Jeg havde egentligt pakket det godt væk, men ja så endte jeg på de udstødtes ø, lød det fra Kaleepan med vævende stemme og blanke øjne i afsnittet.

Flovt og pinligt

Til HER&NU fortæller Kaleepan i dag, at han aldrig havde forestillet sig, at han skulle dele en så sårbar side af sig selv på landsdækkende tv.

- Da jeg græd under optagelserne, gik jeg over til tilrettelæggerne og sagde 'Jeg vil gerne have, at I klipper det her ud', fortæller Kaleepan og forklarer:

- Jeg synes, det var flovt og pinligt, og jeg havde ikke lyst til at seerne, mine børn og alle dem jeg kender, skulle se mig smelte sammen på den måde.

LÆS OGSÅ: Helena Witt åbner op om problemer i forholdet

Kaleepan ændrede dog hurtigt mening, for nogle gange må man betale en pris, hvis man vil gøre en forskel.

- Jeg snakkede med en af tilrettelæggerne, som sagde, at det kunne være, at jeg kunne være en øjenåbner for forældre med børn i samme situation, fortæller Kaleepan, som allerede har modtaget flere positive henvendelser.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i vildt slagsmål med underboen

Aftenens afsnit har nemlig været tilgængeligt på Viaplay siden mandag i sidste uge.

- Der er mange, der har skrevet. Nogle skriver, at de kan relatere til mig, da de har oplevet noget lignende. Andre skriver, at jeg er inspirerende. Det er meget rørende og bekræftende, fortæller han.