Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)
Inspiration til et flot påskebord med Julie von Lyck (Foto: privat)

Julie Lyck efter fødslen: Ingen tog mig seriøst

Julie Lyck troede aldrig, hun skulle komme sig igen, efter graviditeten endte i adskillige gener, akut kejsersnit og indlæggelse.

For tre uger siden blev realityparret Julie Lyck og Stefan Bak forældre til en lille pige. Men lige så vel som vejen til at blive gravid var hård, så var enden på graviditeten det også.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Stine deler rørende video: Skal jeg droppe at få børn?

Artiklen fortsætter under videoen...

Det fortæller Julie Lyck i en ærlig story på sin Instagram.

- I søndags havde jeg sidste dag, hvor jeg måtte gå over termin. Min sidste måned af min graviditet var forfærdelig. Jeg havde mistet følelsen i højre hånd (karpeltunnelsyndrom), kløe på hænder og fødder, og ingen blodprøver kunne vise noget "forkert". Men mit blodtryk var højt, og jeg fik ingen søvn den sidste måned på grund af alle de gener, skriver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører fantastisk nyt

Ingen ville lytte

På trods af de mange problemer fik Julie ikke den hjælp fra sygehuset, hun følte, hun havde brug, så hun slog et smut forbi en privat jordemoder i stedet.

- En dygtig privat jordemoder blev ved med at spå hende til at være større, end hvad sygehuset sagde, og hun anbefalede, at jeg fik hende ud før tid, da hun var færdigbagt. Ingen ville lytte og tage os seriøst på trods af, hvor dårligt jeg havde det. Jeg er glad for, at jeg holdt fast og gik til privat jordemoder. Alt, hvad hun sagde, viste sig at være rigtigt.

LÆS OGSÅ: Liv Martine råber op om ulighed

Otte dage før termin blev Julie endelig lyttet til, og fødslen blev sat i gang. Der gik dog nogle dage, før lille Lily kom til verden.

- På trods af, at jeg blev sat i gang, så fødte jeg først fire dage senere med akut kejsersnit og var indlagt i fire dage og havde tabt en liter blod. Jeg troede aldrig, jeg skulle komme mig, fortæller Julie om sine oplevelser og afslutter:

- Men her er vores elskede baby, og vi har det alle godt, men jeg glemmer aldrig forløbet til sidst. Man skal stå ved, når man har det dårligt. Jeg er glad for, at jeg ikke gik én dag længere som gravid.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører vild forandring

Herunder kan du se søde billeder af to uger gamle Lily: