Ikke set på tv: Syg under optagelserne

Bag kameraerne på optagelserne til andet program af ’Sommerdrømme’ kæmpede Kien og Clara Duong med sygdom. Clara måtte arbejde sig igennem terrasse-lægning med slemme mavesmerter.

Andet program af ’Sommerdrømme’ er netop løbet over skærmen, og Kien Duong, der deltager sammen med sin 19-årige datter, Clara, lægger ikke skjul på, at lige netop dét program var det hårdeste for makkerparret at optage.

- Clara har allergi overfor kornprodukter. Det er ikke cøliaki, men en form for hvedeallergi, der giver hende problemer med maven. Og det kan simpelthen ødelægge alt for hende, fordi hun får så mange smerter, fortæller 47-årige Kien, mens Clara supplerer:

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

- Det var helt sikkert det store pres, vi var under, der var med til at forstyrre min psyke og gå direkte i min mave. Jeg havde så mange smerter, at jeg indimellem slet ikke kunne lave noget. Jeg måtte bare ligge ned.

Selvom man sagtens kan fornemme i programmet, at far og datter kæmper med at bygge en terrasse, så formår de alligevel at holde Claras tilstand skjult.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Mads og Emilie fra hinanden

- Det er jo en stor produktion, så der var ikke noget, der hed, at vi kunne stoppe et par dage. Så Clara kørte bare på og var virkelig sej. Men det var selvfølgelig klart, at hun ikke var lige så effektiv. Hun blev simpelthen nødt til at få noget mere søvn, så hun kunne samle kræfter, lyder det fra Kien, der bor i Herfølge sammen med sin hustru Camilla, og parrets børn, der, foruden Clara, tæller lillebror Elias.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-Michael går nye veje: Gældfri før tid

Kien forklarer videre, at det var svært for ham som far ikke hele tiden at forsøge at skærme Clara for de svære og hårde ting.

- Jeg passer jo generelt på Clara gennem optagelserne. Jeg er meget optimistisk i hele min fremtræden og siger til hende, at vi nok skal nå det, selvom jeg godt ved indeni, at det bliver knebent, fortæller Kien og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller groft ydmyget: Slået af sin lærer

- Jeg deler ikke min bekymring med hende i starten, fordi man jo er så vant til altid at skærme sine børn. Det var en fejl, jeg lærte af hen ad vejen, for jeg var simpelthen nødt til at inddrage hende, for ellers ville vi simpelthen ikke nå i mål.

Følg med i ’Sommerdrømme’ hver onsdag kl. 20:00 på TV2 eller TV2 Play.