IKKE SET PÅ TV: ‘Robinson’-Simon skulle hasteopereres

Simon var bange for, han blev smidt ud, hvis han fortalte, hvordan han havde det.

I dagens afsnit af ‘Robinson’ bliver Simon Willrodt pludselig kørt væk fra øen. Her hører man kun ganske kort, at Simon har en infektion, men til HER&NU fortæller han om alt det, seerne ikke ser på tv.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om graviditet

- Jeg begyndte at få stærke smerter i lysken og følte feber, og i 40 graders varme havde jeg en form for kulderystelser, men jeg sagde det ikke til nogen for jeg var bange for, at jeg ville blive taget ud af ekspeditionen, fortæller Simon og tilføjer:

- Men efter dysten, hvor vi står på ramperne, der kører op, og vi kommer tilbage til øen, har jeg så ondt, at jeg går ned til sygeplejersken, som er på øen.

Sygeplejersken påbegynder sine undersøgelser på Simon, og hun er ikke glad for, hvad hun ser.

- I det afsnit, hvor man ser, at jeg fortæller hold Nord, at jeg skal ind forbi hospitalet, er det ikke hele sandheden, forklarer Simon og uddyber:

-Efter den scene i dagens afsnit bliver jeg lagt ned på jorden, og jeg må pludselig ikke rejse mig for sygeplejersken, som er på øen. Cheflægerne bliver tilkaldt sammen med produktionen, og de går i gang med at undersøge mig midt på stranden. Sygeplejersken har vurderet, at mine hævede lymfer og mine tal er så dårlige, fordi at jeg har fået brok.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager bliver landstræner

Hele situationen tager hurtigt en drejning.

- Efter hvad der føles som 10 minutter efter den samtale, I har set, får jeg at vide, at jeg skal hasteopereres, da de mener, at jeg har brok, og mine infektionstal er for dårlige til, at jeg kan fortsætte, slutter Simon.

Simon nægter dog at opgive ekspeditionen, men om han får lov at fortsætte, vil vise sig i næste afsnit af ‘Robinson’.