UNITED PRODUCTION ApS
UNITED PRODUCTION ApS

Her er ‘Alene i vildmarken’-rekorden

Flemming 'Falkemanden' Sanggaard og Kim 'Fjeldgængeren' Krohn er de to deltagere, som har overlevet længst i den norske vildmark.

Husker du 'Falkemanden'? eller måske 'Fjeldgængeren'?

I aften er vi halvvejs i syvende sæson af 'Alene i vildmarken'. I den anledning kan vi meget passende kaste blikket tilbage til programmets sæson tre og fire, hvor to deltagere stadig holder rekorden for længste overlevelse i vildmarken.

LÆS OGSÅ: Ruben Søltoft: Jeg gik ned med stress

Artiklen fortsætter under videoen.

Begge deltagere overlevede i præcis 60 dage, og de blev begge kåret som deres sæsons vindere. Flemming 'Falkemanden' Sanggaard vandt i sæson tre, hvor han efterfølgende fortalte Realityportalen, hvordan han snød lidt med vægten.

- Men jeg gjorde jo, hvad jeg kunne for at få lov til at blive længere. Det var noget med, at jeg havde vanddepoter stående, når jeg vidste, der var lægebesøg, og når jeg så kunne se, at båden kom, så fik jeg jo lige hældt et par liter vand indenbords, og det gav jo lige to kilo, og så havde jeg lidt sten i lommerne. Så jeg prøvede at snyde lægen lidt - jeg prøvede i hvert fald ikke på at gøre mig lettere. Til sidst, der gjorde jeg, hvad jeg kunne for at veje mest muligt, når lægen var der, fortalte Flemming tilbage i 2019.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Clara ventede på Samuel

I dag turnerer 'falkemanden' stadig med sit foredrag om, hvordan han overlevede i vildmarken i næsten to måneder. For 5000 kroner holder han foredrag for 50 mennesker, og der kan hans fortælling nydes i to gange 50 minutter.

Den grønlandsk/danske vinder af sæson fire, Kim 'Fjeldgængeren' Krohn, holder også foredrag om vildmarkslivet. Han har virksomheden 'Ved baalet', hvorigennem han kan bookes til eksempelvis mentaltræning og aktivitetsdage for andre virksomheder.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert om svær tid: Kæresten blev gravid