Prins Nikolai til Dior Homme Menswear Fall/Winter 2020-2021.
Prins Nikolai til Dior Homme Menswear Fall/Winter 2020-2021.

Grev Nikolai afslører stort samarbejde

En international modelkarriere tegner sig lyst igen for grev Nikolai, der bekræfter et nyt samarbejde med modelbureauet Sight Management.

Modelbureauet Sight Management, der har hovedsæde i Barcelona, postede et billedet af grev Nikolai i et opslag på deres Instagram-profil, og delte dermed nyheden om et nyt samarbejde mellem begge parter.

LÆS OGSÅ: Efter trekantsdrama: Sådan er Joachim og Jackies forhold i dag

- Vi er stolte af at præsentere, at grev Nikolai af Monpezat har valgt at indgå i vores 'sight'-familie, skriver bureauet på de sociale medier.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

Det er dermed grev Nikolais tredje modelbureau, han indgår et samarbejde med. Udover dette, er han repræsenteret af danske Scoop Models og Elite Model World, der dækker modebyerne London, Paris, Milano.

Vagte opsigt

Da Grev Nikolais modelkarriere startede tilbage i 2018 vakte det også opsigt, da han pludselig gik catwalk for Burberry til London Fashion Week side om side med modelikonerne Edie Campbell, Adwoa Aboah og Cara Delevingne.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lukas på krykker: Det er tragikomisk

- Vi havde lagt lidt skjul på det, fortalte grev Nikolai dengang om sin catwalkdebut til Euroman og fortsatte:

- Der var ikke nogen, der havde fået noget at vide. Det var først, to dage efter vi kom hjem, at det kom i pressen, og så boomede det. Det var ret sjovt.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrup scorer nyt job

Herfra tog modelkarrieren for alvor fart, hvor han hurtigt blev et velkendt ansigt udadtil for bl.a. modehuse som Dior.

Grev Nikolai er udover sin karriere som model fortsat i gang med at tage uddannelsen 'Business Administration and Service Management' på Copenhagen Business School, hvor han har gået siden 2019.

Opslaget fra Sight Management kan ses hernede.