Først til verdens ende
Først til verdens ende

'Først til verdens ende' er tilbage: Her er alle deltagerne

TV 2 -programmet 'Først til verdens ende' er nu tilbage

I dag er der premiere på det populære TV 2-program 'Først til verdens ende' på TV 2 PLAY. Har du ikke TV 2 PLAY, så må du vente en uge med at se første afsnit.

LÆS OGSÅ: Tina Lund længes efter 'Forsidefruer': Jeg savner pigerne

Artiklen fortsætter under videoen af sidste års vindere i 'Først til verdens ende'.

Fem nye hold er klar til at kaste sig ud i det eventyr, det er, at komme fra New York til en ukendt slutdestination uden brug af mobiltelefon og fly.

De fem hold er:

Vennerne fra Aarhus (blåt hold)

Nicolai og Christian er begge lige blevet 30 år og drømmer om et eventyr sammen - bare de to. De vil ud på en rejse uden forventninger fra venner, jobs og sociale medier. De to venner har fundamentet til et livslangt venskab, men inden de hver især stifter familie og endeligt lægger 20’erne bag sig, vil de udfordre sig selv og deres venskab på et eventyr, som de forhåbentlig kan fortælle røverhistorier om resten af deres liv.

Nicolai og Christian 'Først til verdens ende'
Nicolai og Christian 'Først til verdens ende'

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza og Camilla Martin er nyt værtspar

Brødrene fra København (gult hold)

Tue og Asger er 20 og 21 år. De er brødre og bedste venner. Året forinden denne rejse mistede de deres far til kræft. Nu har de brug for et nyt kapitel i deres liv. De har aldrig rejst sammen, bare de to, og ser frem til eventyret. Med sig tager de en fodbold, som de vil bruge, når de skal møde nye mennesker - og så til minde om deres berejste far. Han plejede at vade ind i fremmede med træsko på, og nu agter brødrene at gøre det samme.

Brødrene Tue og Asger i 'Først til verdens ende'
Brødrene Tue og Asger i 'Først til verdens ende'

LÆS OGSÅ: Her er deltagerne i 'FBOY Island'

Mor og datter fra København (rødt hold)

Laura har valgt at tage sin mor, Bettina, med på eventyr, da hun i mange år har savnet deres alenetid. Da Bettina blev skilt fra Lauras far, fik hun en ny familie, og der har ikke været meget tid til at være mor og datter. Nu skal de på eventyr sammen og finde tilbage til den nærhed, de havde for mange år siden. Og mens Laura har nemt ved at møde nye mennesker, så håber Bettina, at hun kan lære lidt af sin datter undervejs.

Laura har valgt at tage sin mor, Bettina, med på eventyr i 'Først til verden ende'.
Laura har valgt at tage sin mor, Bettina, med på eventyr i 'Først til verden ende'.

Kæresteparret fra København (lilla hold)

Fie og Lucas har været kærester i to år og bor på Amager med deres lille hund, Pocket. De elsker København, og de elsker at have fart på. Men på grund af corona og en slunken økonomi har der kun været en enkelt udlandsrejse for parret. Lucas er kok, og Fie er underviser på et behandlingshjem for unge - og sammen er de nu klar på et eventyr ude i verden, langt fra Københavns trygge rammer, der vil teste dem, som de aldrig har prøvet før.

LÆS OGSÅ: Tina Lund længes efter 'Forsidefruer': Jeg savner pigerne

kæresteparret Fie og Lucas i 'Først til verdens ende'
kæresteparret Fie og Lucas i 'Først til verdens ende'

Søstrene fra Nordjylland (grønt hold)

De to søstre Susie og Heidi er så tætte, som man kan være, og har valgt at kaste sig ud i et eventyr, hvor det bare skal handle om de to - på deres første rejse alene sammen nogensinde. De bor med deres familier i henholdsvis Aalborg og i Pandrup og har begge en baggrund som folkeskolelærere. Selvom søstrene er feltets alderspræsidenter, har de tilsammen løbet over 300 halvmaratoner, og så er de konkurrencemennesker til fingerspidserne.

De to søstre Susie og Heidi i 'Først til verdens ende'
De to søstre Susie og Heidi i 'Først til verdens ende'

Starten i sæson 3 af 'Først til verdens ende' går fra New York, og foran venter mere end 45 dages rejse mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires - helt uden at flyve. Med intet andet på lommen end et verdenskort og kontanter skal deltagerne i første omgang sætte kurs mod New Orleans.