Folkefest på Falster: Revyglade gæster overraskes

Nykøbing Falster Revyholdet afslører et par hemmeligheder om denne sæsons folkefest - og de revyglade gæster kan godt glæde sig.

Der var brede smil over hele linjen, da dette års hold i 'Nykøbing Falster Revyen' traditionen tro var på gågaden for at servere kaffe og kage til publikum, som stod i kø for at sikre sig en billet til årets revy.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra har skiftet navn

Mere end 18.000 gæster har allerede købt billet til gode sommergrin, og revydirektør og kapelmester Mickey Pless løftede sløret for et par af året temaer i revyen.

- Vi er rykket fra København til Nykøbing nu, og vi prøver på teateret. Det går rigtigt godt. Vi griner i hvert fald meget, fortæller han til HER&NU og fortsætter:

- Vi kan nok ikke komme uden om kongehuset, hvor Dronningen abdicerede. Der har vi en lidt anden vinkel på, end jeg har set i andre revyer. Og så tror jeg da også, at der dukker en airfryer op, som vi også har en anden vinkel på.

- Og så tror jeg da også, at der dukker en airfryer op, som vi også har en anden vinkel på, så vi kan forvente en folkelige, festlig og fornøjelig revy - og så sender vi også gæsterne hjem med et nummer, de lige skal tænke lidt over.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil efter sundhedstjek: Overraskende resultat

'Nykøbing Falster Revyen' har premiere den 13. juni og spiller frem til den 24. august, og billetterne kan købes her.