Clara afslører: Sådan blev hende og Samuel kærester

Allerede tilbage i marts begyndte rygterne at svirre, om der mon var opstået sød musik mellem Samuel Sigala og Clara Nedergaard under optagelserne til 'X Factor'.

LÆS OGSÅ: Sofie Østergaard er forberedt på skilsmisse

Dengang kunne de begge fortælle, at de var blevet glade for hinanden, men der var ikke sat titel på.

Før nu. Eller faktisk for lige godt to måneder siden. Det bekræfter Clara til HER&NU/Realityportalen.

- Vi blev kærester d. 14. maj, fortæller 'X Factor'-deltageren.

De to brugte en del tid sammen både under og efter 'X Factor', og Clara fortæller, hvordan titlen som kærester blev til en realitet en dag, de hang ud sammen.

- Vi sad på mit værelse, hvor jeg hjalp Samuel med at læse op til skriftlig matematikeksamen, så vi sad med en masse papir og en blyant. Så rakte Samuel mig et stykke papir og en blyant og spurgte, om jeg ville skrive min autograf på den. Så tog jeg papiret og sagde, at han ikke måtte kigge med, og så skrev jeg “Hej ❤️”. Så spurgte jeg om jeg måtte se hans, og så skrev han “Skal vi være kærester?” og det svarede jeg selvfølgelig ja til, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært med vigtigt budskab: Deler sårbart billede efter fødslen

De to turtelduer har været noget tålmodige med at melde ud, at de er blevet kærester, men for parret har de generelt taget det hele med ro, efter de begge var færdige med deres travle 'X Factor'-periode.

- Vi har ikke rigtig haft travlt med at sætte titel på, selvom at lige siden 'X Factor' sluttede, har vi været klar over, at vi gerne vil være sammen. Men til sidst gav det ikke rigtig mening ikke at have titlen, da vi rigtig længe havde været det, man betegner som kærester, forklarer hun og fortæller, hvad det var, hun faldt for ved Samuel:

- Samuel er bare et skønt menneske, og vi har det så godt sammen. Men helt specifikt har det været nogle gode samtaler, der fik mig til at åbne øjnene for ham, og en ubeskrivelig kemi og øjenkontakt.

LÆS OGSÅ: Efter fængslet: Teitur i vild forvandling