CHOK: Dronning Margrethe indtager Viaplay

Dronning Margrethe medvirker snart i en ny dokumentarserie på Viaplay.

Det er ikke en hemmelighed, at den svenske kong Carl XVI Gustavs liv har budt på en række skandaler og øjeblikke ramt af sorg, men også kærlighed og glæde, der alt sammen har fundet vej på diverse forsider gennem tiden.

Men hvordan er den svenske regents op- og nedture egentlig fortalt gennem de tætteste venner og familiemedlemmer?

Det kan man blive klogere på den 29. august på Viaplay, hvor dokumentar-serien 'The King's Inner Circle' får premiere i anledning af kongens 50 års jubilæum som regent. Her føres seeren blandt andet med ind bag de kongelige gemakker.

Gennem en række interviews med hjælp fra den svenske konges tætte inderkreds gives netop et særligt personligt portræt af den svenske regents privatliv, der også lover at vise helt nye sider af ham.

Og her medvirker ingen ringere end hele danmarks dronning Margrethe i fint selskab med blandt andre prinsesse Christina, dronning Silvia og jagtkammeraten Leif GW Persson til at fortælle den svenske konges historie.

Der er med andre ord lagt op til den helt store dokumentarserie:

- Seerne får set sider af kongen, som de aldrig har set før, og serien rummer unikt materiale. Mange af dem, som medvirker, har aldrig før ladet sig interviewe, og det har været et stort privilegium at arbejde med denne serie, fortæller forfatter og executive producer Roger Lundgren i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'De dyre piger'-Thit rejste 25 timer for første date

Dronning Margrethe og Kong Carl Gustav.
Dronning Margrethe og Kong Carl Gustav.

Dokumentarserien består af tre episoder, der baserer på ét fortælleperspektiv: Min bror Kongen. Min ven Kongen og Min mand Kongen.