Bookmakernes klare vinder: Det gør mig ekstra nervøs

Bookmakerne har - vanen tro - givet deres dom på, hvordan 'Vild med dans' kommer til at arte sig.

Langt om længe skal ti kendte danskere i aften træde ud på hele Danmarks dansegulv for allerførste gang, når 'Vild med dans' skyder sin 20. sæson i gang.

Det betyder også, at den store finale finder sted om 10 uger, hvor kun de mest lærenemme - eller folkekære - nydansere står tilbage.

LÆS OGSÅ: WHAT: Micki Cheng tilbage i 'Vild med dans'

Danske Spil har som sædvanligt taget et kig på deltagerfeltet og forsøgt at analysere sig frem til, hvem der kan bryste sig af titlen som storfavorit - og det har ikke været helt lige til, fortæller oddssætter og Danske Spils 'Vild med dans'-ekspert, Mathias Reimer Larsen, i en pressemeddelelse.

Han hæfter sig dog ved, at underholdningsprogrammet bestemt ikke kun er en dansekonkurrence. Det er nemlig lige så meget et spørgsmål om popularitet - og her er der særligt en af nydanserne, der skiller sig ud.

LÆS OGSÅ: 'Ups, vi er voksne'-Jeff i smertehelvede: Bundet til kørestol

Tidligere fodboldspiller Kasper Fisker er nemlig storfavorit til at vinde hele baduljen, som det ser ud lige nu hos Danske Spil. Noget, der - måske overraskende - ikke udelukkende får den 35-årige dansedebutant og udprægede konkurrencemenneske til at klappe i sine hænder.

- Det var bestemt ikke noget, jeg havde regnet med. Om jeg topper listen efter i aften, må vi jo vente og se, for der er jo ikke nogen, der har set os danse endnu, fortæller Kasper Fisker til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det gør mig på en eller anden måde lidt ekstra nervøs. Men det er virkelig noget, jeg har glædet mig til, så jeg vil egentligt bare nyde i aften og næste fredag - og håbe at komme videre så langt, jeg overhovedet kan.

Foruden Fisker ligger skuespillerne Katinka Lærke Petersen og Sebastian Bull også lunt i svinget ifølge bookmakerne, hvilket også gør sig gældende for influencerne Fredrik Trudslev og Mette Sommer.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Claus Elming: Tilbage i 'Vild med dans'?

I den lavere ende ligger sangerinde Barbara Moleko, komiker Andreas Bo og tidligere politiker Özlem Cekic, der ikke spås de store vinderchancer.

Sådan er Danske Spils vinderodds fordelt:

Kasper Fisker - odds 4.50

Katinka Lærke Petersen - odds 7.00

Sebastian Bull - odds 7.00

Fredrik Trudslev - odds 7.00

Mette Sommer - odds 7.00

Soeren Le Schmidt - odds 8.00

Dulfi Al-Jabouri - odds 12.00

Barbara Moleko - odds 14.00

Andreas Bo - odds 14.00

Özlem Cekic - odds 18.00