Blev vraget på tv: Nu er Linea tilbage i 'Landmand søger kærlighed'

Der er en særlig person med i 10. sæson af 'landmand søger kærlighed'.

Det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' har premiere på TV 2 play i dag, og hvis du genkender en af deltagerne fra programmet, er det ikke helt underligt.

Artiklen fortsætter under videoen.

37-årige Linea har nemlig allerede vist sit ansigt i den seneste sæson af'Landmand søger kærlighed', hvor hun bejlede til vinbonden Claus. Vinbonden havde dog et godt øje til en anden kvinde, og derfor fandt Linea ikke kærligheden.

LÆS OGSÅ: Flamme fra fortiden: Mette Sommer viser kæresten frem

Nu er hun dog klar på at give datingprogrammet et skud igen, og sandsynlighed for at hun har held i sprøjten denne gang er stor. Det er nemlig Linea, der skal bejles til, og altså hende der skal vælge og vrage blandt en gruppe af bejlere.

Linea bor i et bindingsværkshus på Midtsjælland og driver et stutteri. Hun drømmer om en mand, der respekterer hende samt de ting, hun går op i - og så skal han også selv have noget at gå op i.

- Der mange ting, som jeg mangler at opleve, og jeg håber på at finde en mand, som er klar på at rejse sammen med mig og som måske vil stifte familie i fremtiden, lyder det fra Linea i programmet

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig hyldet på særlig dag

I alt modtager Linea 40 breve i programmet, så mon ikke den rigtige gemmer sig i bunken.

'Landmand søger kærlighed' har premiere på TV 2 om en uge, tirsdag den 1. august.