'Bachelor'-babe afslører graviditet

En uventet graviditet endte med at blive slutningen på hendes forhold og starten på et nyt eventyr - ikke som mor, men som realitydeltager.

Det var langt fra lykkeligt, da Mette Sommer som 32-årig opdagede, at hun var gravid.

LÆS OGSÅ: Mads forklarer: Sådan er mit forhold til Josefine

Faren til barnet var ellers hendes store kærlighed, og de drømte begge om at få børn. Der var bare et problem: Tilliden manglede mellem dem.

- Jeg fandt ud af, at jeg var gravid, fordi jeg havde det dårligt og tog en graviditetstest. Jeg viste ham den og sagde: 'nå, det var ikke så godt'. Jeg fortalte ham, at jeg selvfølgelig nok skulle få det fjernet, fortæller Mette Sommer i podcasten 112 for knuste hjerte.

LÆS OGSÅ: Fandt hinanden i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan går det i dag

Det afgørende spørgsmål

I stedet for at gøre noget forhastet, besluttede Mette Sommer og hendes daværende forelskelse sig for at tage en pause og tænke over tingene. Deres næste møde gik dog ikke som forventet.

- Da vi igen snakkede om tingene, stillede han mig spørgsmålet: 'Er du sikker på, at det er mit?', og derfra var det som om, at jeg tabte alt for ham, fortæller Mette, som i øjeblikket blot responderede med ordene “FUCK DIG!”.

LÆS OGSÅ: Efter mødet med fyrene: Skuffelse hos Mette og Julie

En fortid med utroskab

Spørgsmålet rev op i en masse gamle sår.

- Jeg blev konfronteret med min fortid, som jeg har svært at tale om, fortæller Mette, som også tidligere i podcasten forklarer, at hendes store kærlighed har kendt hende i 13-14 år.

LÆS OGSÅ: Gjorde vild entré i 'Bachelorette': Sådan er det gået siden

Derfor kendte han også til hendes triste statistik, hvor hun i fire ud af sine seks forhold har været utro - og han havde tidligere i deres forhold nævnt, at han var bange for, at hun også ville være ham utro.

- Det bekræftede mig virkelig i, at han overhovedet ikke stolede på mig, og hvordan skal man så være i et forhold? Der var der bare ikke så meget at rafle om. Jeg skulle bare ikke have det barn med ham, slår Mette fast.

Mette Sommer endte altså ikke med at blive mor i den omgang. Til gengæld endte hun med, midt i sin hjertesorg, at melde sig til Bachelor, og det kan du høre mere om i podcasten '112 For Knuste Hjerter', hvor hun også fortæller mere om sit helt store heart-break.