Ærlige Sarah Tiedt: Så meget har jeg taget på

Højgravide Sarah Tiedt deler ærlige tanker omkring sin graviditet.

Sarah Tiedt, der er kendt fra 'Paradise Hotel', er gået ind i sin 35. graviditetsuge, og der er derfor ikke lang tid igen, før hun og kæresten Türker Alici ser deres datter for første gang.

Trods flere års kamp for graviditet er der én ting ved graviditeten, der kan få tårerne frem hos Sarah.

- Det absolut sværeste for mig i denne graviditet er vægten. Jeg har her ved slutspurt opsamlet enormt meget væske i kroppen, fortæller Sarah i et meget ærligt opslag og fortsætter:

- T (Türker red.) har fanget mig på toilettet grædende over min vægt med ordne: “jeg er blevet så stor”, “jeg kan ikke passe noget mere”, “min ryg, mine arme, mit ansigt” osv. osv.. Ord, man aldrig troede, man skulle stå og kigge sig selv i spejlet og sige med tårer trillende ned ad kinderne.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca og Oliver Filthuth tager stort skridt i forholdet

Sarah ved naturligvis godt, at det er normalt at tage på, når man er gravid, men alligevel går det hende på.

- Den er stadig hård, og det er meget underligt, at jeg på kort tid er gået fra 64 kg til 78 kg. Og det eneste, jeg tænker på, er, “åh nej jeg har 37 dage igen til termin”, der kan nå at ske meget.

Selvom vægten påvirker Sarah, er der stadig noget, der er større.

- Men med alt det sagt, prøver jeg jo ihærdigt at tænke på det lille vidunder, der ligger derinde, og selvfølgelig ser jeg gerne sådan ud for en periode for at få mit livs kærlighed ud i armene. Hvor magisk er det ikke lige, altså.. det er jo alt værd, skriver Sarah, der kan trøste sig ved, at hun bor sammen med en personlig træner, der hurtigt kan få hende tilbage i topform.

LÆS OGSÅ: Olivia om Rikke: Mere end blot en kollega

Se hele opslaget herunder: