Olivia om Rikke: Mere end blot en kollega

Rikke Gøransson og Olivia Salo er snart ved vejs ende efter tre måneder i Mexico, hvor de har optaget to sæsoner af 'Paradise'.

- I Mexico er vi gået ind i finaleugen på sæson 4 - det lyder helt vildt og vanvittigt at tænke på, at tre måneder i Mexico snart er ovre. Jeg husker klart, da jeg blev ringet op og fik fortalt, at jeg skulle styre slagets gang på 'Paradise' med den sejeste kvinde i branchen. Nemlig Rikke. Jeg var ængstelig over at skulle præstere ved siden af en kvinde, der har så meget respekt og er så dygtig, men jeg glædede mig helt vildt, skriver Olivia i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer Jens Werner ramt af kræft

Her tre måneder senere har Olivia opbygget et særligt forhold til den kvinde, hun så op til.

- Jeg har fået mig en søster og et venskab, der er fuldstændigt unikt. Jeg har fået min Rikke. Jeg glæder mig til alle eventyr, vi skal opleve sammen. Vi er nemlig slet ikke færdige med hinanden, fortsætter Olivia opslaget.

LÆS OGSÅ: Rørt Kwamie Liv: En hyldest til en god kollega

De to nye veninder har da også allerede planlagt en ferie sammen.

- Nu skal vi afslutte en sæson mere, og så rejser vi på ferie sammen i fem dage for at sætte et punktum på dette kapitel af vores venskab og for at starte et nyt, når vi kommer hjem. TAK for alt, du gør Rikke, slutter Olivia opslaget, du kan se herunder: