NU ER DET AFGJORT: De har vundet 'Vild med dans'

Efter ti uger er det nu afgjort, hvem der løber med titlen som vinder af 'Vild med dans' sæson 20.

Der var lagt op til en brag af en fest, da finalen i 'Vild med dans' løb over stablen i Horsens her til aften.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-dommer har ikke tid til bryllupsplanlægning

Næsten hele vejen igennem har bookmakerne sat deres penge på Mette Sommer og Morten Kjeldgaard som programmets vindere, men jubilæumssæsonen har været særlig svær at gennemskue for bookmakerne, der gang på gang har ramt helt forbi i forhold til, hvem der røg ud og gik videre.

Kasper Fisker og Karina Frimodt var dog også i bookmakernes sigte her til aften, og de endte da også med at slå både Mette og Morten og Frederik og Jenna på målstregen og kan nu kan kalde sig vindere af 'Vild med dans' sæson 20.

LÆS OGSÅ: Mille Funk inden 'Vild med dans'-finalen: Giver særlig gave til Jenna

- Vi har det for sindssygt, lød det fra Kasper kort efter afgørelsen.

LÆS OGSÅ: Kasper Fisker afslører: Hun napper mig

I anledning af at danseprogrammet kunne fejre jubilæum med sin 20. sæson, så har adskillige tidligere dansere, værter og dommere været forbi som gæstedommere, og det var lagt op til stort gensynsglæde undervejs.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fredrik Trudslev: Jeg har flere gange overvejet at “skrue ned” for mig selv

Men delvom aftenens bød på fest og godt humør, så var det også en vemodig aften. Både for danserne, der nu har danset for sidste gang og må sige farvel til stramme dansesko og mange timer i træningslokalet, men særligt også for både værtinde Sarah Grünewald og aftenens gæstedommer Jens Werner, der netop har haft deres sidste arbejdsdag i programmet efter adskillige sæsoner.

LÆS OGSÅ: Mille Funk inden 'Vild med dans'-finalen: Giver særlig gave til Jenna