Forsidefruerne Pressedag 04-02-2020
Forsidefruerne Pressedag 04-02-2020

Vred 'Forsidefruer'-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Jackie har fået nok, og nu taler hun med store bogstaver til seere af reality-programmet.

I det seneste afsnit af 'Forsidefruer' er Janni, Tina, Jackie og Gunnvør taget til Guldknap Awardshow i Skuespilhuset i København. Amalie føler sig holdt uden for af de fire damer, da hun ikke er blevet inviteret med dem. Derfor tager hun i stedet til fashionshowet med sin veninde Camilla Dalsgaard, hvilket ifølge Janni Ree er mangel på situationsfornemmelse.

Da Camilla og Amalie tilslutter sig de andre fruer ved Skuespilhuset, opstår en akavet og anspændt stemning, og det hele ender med, at Janni, Gunnvør, Jackie og Tina efter showet tager hjem uden at sige farvel til Amalie.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Amalie om brystoperation: Jeg græd i fem dage

Hele episoden har ført til, at blandt andet Jackie og Janni har modtaget et hav af beskeder fra 'Forsiderfruer'-seere, der blandt andet mener, at fruerne er sindssyge og dårlige mennesker, mens det er synd for Amalie.

Det har gjort Jackie vred, og derfor svarer hun tilbage med store bogstaver og i en hård tone i et af sine seneste opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

- Min profil eller de andres profil er ikke til skraldespandsbrug. Så uanset hvad, så orker jeg ikke at se på jeres uacceptable og modbydelige beskeder. I skulle skamme jer, og ikke os. Det er et underholdningsprogram, og i går satme mere op i det end os andre. Vi vil bare gerne være venner og gør det godt ,og i vil bare konstant skabe ballade. Jeg står ved, hvem jeg er, men jeg gider sgu ikke ligge profil til jeres kommentarer og jeres opbakning herinde om negative holdninger. Hold dem for jer selv, og hvis i ikke kan lide nogen af os eller programmet, så lad være med at se det. Det er bedst for alle, skriver Jackie.

I opslaget skriver Jackie desuden, at Amalie er en voksen kvinde, der kan tænke selv, og at både Amalie og Janni er nogle dejlige mennesker.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

Janni bakker op

Janni Ree har også modtaget mange negative beskeder, som hun har valgt at slette og blokere afsenderen. For at bakke Jackie op, har hun også lavet et opslag med fokus på de negative kommentarer og sagen om, hvorvidt Amalie bliver holdt udenfor eller ej.

LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 

- Der bliver skrevet nogle rigtig grimme personlige ting ud fra en serie, som er skabt til at underholde og forarge jer. Der sker en masse ting bagom, som i ikke ser. Der er ikke foregået nogen form for mobning. Når det er sagt , er det vigtigt at forstå, at folk ligger, som de selv har redt, og at der er ikke er nogle, der påvirker hinanden. Vi er alle stærke og selvstændige kvinder, skriver Janni i opslaget.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Herunder kan du se og læse Jackies opslag fra hendes Instagram-profil. 

 
View this post on Instagram
 

Nåh det var dejligt at vågne til alle jeres vilde beskeder om at vi alle er dårlige mennesker og sindssyge osv osv. lad mig fortælle sådan her. Jeg kan ikke se at de kvinder der står bag de profiler overhovedet er bedre mennesker selv. Alle kvinder fra forsidefruerne er dejlige mennesker. Jeg føler lidt at i står i skolegården og håber på at der skal ske en kontrovers. Ja vi har nogle konflikter nogle gange, ja der er en del skænderier og ja jeg synes at der er for meget dårligt og der bliver brugt lidt for meget tid i programmet omkring en enkel ting. I skriver om Amalie som om hun ingen hjerne har eller kan stå op for sig selv. Amalie er er kvinde som om nogle år fylder 30. Hun er ikke noget barn længere og hun har en hjerne. Vi alle reagere forskelligt på nogle ting og alle har hver deres handlinger. Alle pigerne i programmet er dejlige mennesker inklusiv Janni og Amalie og alle de andre. Hvilke trussel folk kan komme med!? NU SER JEG DET IKKE MERE! Amen stop! Så lad dog være. Min profil eller de andres profil er ikke til skraldespands brug. Så uanset hvad så orker jeg ikke at se på jeres uacceptabel og modbydelige beskeder. I skulle skamme jer og ikke os. Det er et underholdning program og i går satme mere op i det end os andre. Vi vil bare gerne være venner og gør det godt og i vil bare konstant skabe ballade. Jeg står ved hvem jeg er men jeg gider squ ikke ligge profil til jeres kommentarer og jeres opbakning herinde om negative holdninger. Hold dem for jer selv og hvis i ikke kan lide nogen af os eller programmet så lad være med at se det. Det er bedst for alle. Rigtig god dag. Jeg er vilde med jer alle @tinalund @janniree_ @amalieszigethyprivat @mama_gun @karina_vondahe og jeg glæder mig snart til at se jer. ❤️❤️❤️

A post shared by Jackie Navarro (@jackienavarro) on