'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)
'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)

Tina Maria deler stor og glædelig nyhed

Den nybagte mor får endelig lidt medvind i tilværelsen. Faktisk er der mere end bare én nyhed at glæde sig over.

Det har været et hårdt forløb for Tina Maria, der fødte seks uger for tidligt, for hun har siden den 6. maj været indlagt på neonatal afdelingen med sin lille datter Palma Renée.

Men nu er der endelig godt nyt fra den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager og influencer. Efter den lange indlæggelse vender hun nemlig hjem.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

- I dag skete der noget fantastisk. Efter tre uger på hospitalet er det endelig tid for os til at vende hjem, skriver Tina Maria i en story på Instagram.

Her kan man se, at hun, kæresten Patrick Engbo, den nyfødte Palma og storesøster Olivia Renée på fire år har pakket kufferterne og er på vej hjem til deres lejlighed.

LÆS OGSÅ: UH! Elvira smider BH'en

Skal flytte i hus

Tina Maria har i hele forløbet været meget åben om sine følelser under indlæggelsen, hvor hun har været både dybt ulykkelig og glad på samme tid. Det har især været hårdt at undvære halvdelen af familien, der jo passede den sædvanlige hverdag udenfor hospitalet.

Men Palma har hele vejen igennem udviklet sig, som hun skal, og den lille pige har det godt. Og nu ser det ud til, at livet igen viser sig fra sin lyse side.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Ny baby er en realitet

- Jeg glæder mig sådan, til vi kan komme hjem og starte vores liv på fire sammen. Sommeren venter lige om hjørnet, og vores byggetilladelse til huset er godkendt. Det bliver godt igen. Og tak for jer og jeres vanvittige støtte. Jeres beskeder har grebet mig på mine tunge dage, lød det tidligere på ugen fra Tina Maria.

LÆS OGSÅ: WOW: Det så du ikke i dagens ‘Paradise Hotel’-episode