Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

Gustav og kæresten Niels er lykkelige.

Gustav Salinas kendt fra 'Dagens mand' på TV 2 og senere for TV3 programmerne 'Divaer i junglen' og 'For lækker til love' kører med 100 kilometer i timen, når det kommer til egen forretning og ambitioner for forretningen.

Gustavs kæreste Niels Goido har ligeledes taget del i Gustavs forretningsprojekter og er blevet en del af forretningen 'Salinas Slik', som er slik uden sukker udviklet af Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas åbner op: Jeg har ændret mig

Parret har sammen udviklet et helt nyt produkt til det allerede eksisterende sortimentet.

- Mulle og jeg græder af lykke lige nu, starter Gustav et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager springer ud i nyt tv-projekt

- I flere måneder har vi arbejdet benhårdt på at kunne lave vores helt eget og unikke marcipanbrød, som er helt uden tilsat sukker. Og efter utallige smagsprøver, møder, tanker og sammensætninger er det endelig lykkedes for os at skabe vores unikke og helt eget marcipanbrød, og det smager FABULOUS, skriver Gustav.

Gustav og Niels mangler nu blot et navn til det nye produkt, inden den store produktion går i gang, og produktet kan findes på hylderne i de danske supermarkeder.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald viser ny 'Vild med dans'-vært frem

Det er helt nyt, at Niels går fuldtid ind i slikprojektet, og Gustav glæder sig til at dele alle beslutninger med sin bedre halvdel.

- Det bliver sgu dejligt at bruge noget mere tid sammen med min kære mand. Nogle gange fælder jeg næsten en tåre, når vi sammen ligger i sengen og drømmer, hvor vi ønsker at få Salinas Slik hen. Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for, at det ikke blot forbliver en drøm, men at det bliver en realitet, fortæller Gustav.

Foruden 'Salinas Slik' driver Gustav også virksomheden 'Fitnessnu', hvor han er online coach, så der er rigeligt at se til.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i træning hos Gustav: Jeg har taget på