Nynne opløst i tårer: Nu er det helt slut med Robert Hansen

Selvom den sidste tid med Robert Hansen var voldsom, gør det ondt, at deres kapitel sammen nu for alvor er afsluttet.

Ugen er startet hårdt ud for Nynne Larsen, der mandag formiddag er gået i gang med at pakke ud og danne sig et overblik over alle sine flyttekasser. De er blevet flyttet ud til hendes mor, og nu er det hjem, som hun boede i sammen med Robert Hansen, for alvor et afsluttet kapitel.

Det føles godt, at der nu skal tages hul på et nyt kapitel, men det er også hårdt for realitybaben, der efter at have pakket ud bryder sammen.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

- Nu er det overstået, og jeg synes godt nok... Øv. Nu skal jeg bare prøve at komme igennem alle tingene, og så skal jeg spise med nogle veninder senere, det glæder jeg mig godt nok til. Men jeg synes godt nok, at det hele er lidt uoverskueligt i dag, siger 25-årige Nynne i en story på Instagram, hvor tårerne triller ned ad kinderne.

Hun har ikke set Robert i forbindelse med flytningen, som et hold flyttemænd stod for.

- Robert og jeg taler, når det er nødvendigt. Jeg er ikke sur på Robert. Jeg er bare ked af det. Vi kommunikerer nogenlunde. Ønsker ham fortsat alt det bedste, fortæller Nynne til Realityportalen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nynne Larsen få dage før bruddet med Robert fortalte, at alt var godt – hun ville dog gerne have, at han friede til hende…

- Selvom jeg godt ved, at det her er det eneste rigtige at gøre, så er jeg bare ked af det, frustreret og magtesløs. Der er ikke nogen, der skal have ondt af mig. Det er der virkelig ikke. Jeg tror, at lige så vel, som jeg viser jer, hvor sjovt jeg kan have det, så tror jeg også, det er vigtigt og en ærlig del af processen at vise den her side, siger hun.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Til Realityportalen fortæller baben også, at hun ikke har fundet sit nye hjem endnu.

- Lige nu bor jeg sådan lidt rundt omkring. Jeg har ikke rigtig nogen fast base lige nu. Planen er, at jeg skal finde noget bolig, når jeg lige kan overskue det. Gerne min egen lejlighed, hvis jeg kan finde en. Så hvis nogen hører noget, må de rigtig gerne skrive til mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Tilbage i august gik det helt galt mellem Robert Hansen og Nynne Larsen, der på dramatisk vis og med offentligheden med som tilskuere gik fra hinanden efter flere voldsepisoder. Nu er der én gang for alle sat et punktum for deres tid sammen som par.

- Når man går fra hinanden, siger man farvel til både det dårlige og det gode, og dét gør ondt, lyder der fra den tidligere 'Dagens mand'- og 'Divaer i junglen'-deltager.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen