Kendt fra reality: Genkender du samba-Ida fra ‘Den vildeste danser’?

Tvillingen Ida fra 'Den vildeste danser' har før medvirket i et tv-program uden meget tøj på kroppen - faktisk var hun helt nøgen.

Fredag den 7. august havde TV 2 premiere på deres nye talentshow 'Den vildeste danser'. Hvis du så programmet, så kunne du måske genkende Ida, der dansede samba med sin tvillingesøster Line som gruppen 'Twins of Samba'.

- Vores helt store drøm er at deltage i 'Vild med dans' med et lille show, fortalte pigerne i fredagens første afsnit af 'Den vildeste danser' på TV 2.

LÆS OGSÅ: Dommerne i nyt danseprogram fortæller: Derfor skal I se med

Vinderen af 'Den vildeste danser' vinder ikke kun titlen, men med førstepræmien følger 100.000 kroner og en optræden i 'Vild med dans', men den mulighed må tvillingerne kigger langt væk efter, da de ikke gik videre i fredagens program.

Det er dog ikke første gang, at man ser Ida på tv. Skarpe seerøjne vil vide, at hun også har medvirket i 'Date mig nøgen' på TV 2 Zulu.

LÆS OGSÅ: UH! 'Løvens Hule' vender tilbage allerede i næste uge

Artiklen fortsætter efter billedet. 

Ida var med i sæson 2 af 'Date mig nøgen'. (Foto: Carsten Andersen/TV 2)
Ida var med i sæson 2 af 'Date mig nøgen'. (Foto: Carsten Andersen/TV 2)

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

I dating-programmet 'Date mig nøgen' valgte Ida fra Aalborg at gå på date med Jesper. De to havde dog ikke meget tilfælles og fandt aldrig gnisten.

Se eller gense Ida i 'Date mig nøgen' på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Medina er gravid