'Den vildeste danser'-deltagere stemt ud af publikum: Nu vender de stærkt tilbage 

Hiphop-duoen fra Aarhus havde svært ved at skjule skuffelsen sidste fredag. Men i aften vender de tilbage til scenen med en ny strategi.

Man skulle tro, at det ikke var den fedeste oplevelse at stå på live tv foran et helt publikum og tre kompetente dansekaptajner - og så indse, at man var det par i programmet, der fik mindst opbakning fra publikum i salen.

Det skete sidste fredag for danserne Carl-Emil Mortensen og Laura Sund, efter de havde optrådt i 'Den vildeste danser'. Men faktisk var det lige på den aften, at de fik den bedste oplevelse i deres tid som dansepar. Lige da tallet stoppede ved 37 procent, hvilket var langt fra mange af de andre danseres resultat, var det dog umuligt for dem at skjule skuffelsen.

LÆS OGSÅ: Sonny måtte sige farvel: Denne gruppe er ude af ‘Den vildeste danser’

- Det var jo ikke rart at stå og se op på en skærm og føle sig bedømt af publikum, for man vurderer sit værd ud fra det. Men så er det godt at have i mente, at publikum er et meget lille udsnit af den danske befolkning, og det består mest af venner og familie til de andre dansere, siger Carl-Emil om oplevelsen.

(Foto: Per Arnesen/TV 2)
(Foto: Per Arnesen/TV 2)

- Det var lidt en speciel situation. Vi tænkte lige et kort øjeblik: "Øv, 37, det var det laveste". Men derefter kunne vi også mærke, at vi havde sgu gjort vores bedste. Vi kunne ikke have gjort det bedre, forklarer Laura.

GALLERI: Sonny fra ’Den vildeste danser’ lever drømmen i USA

Og netop følelsen af at have leveret sit bedste, som var målet for de to 17-årige dansere, som det lykkedes dem at opnå. I virkeligheden var det ikke afgørende, hvad folk i salen mente, for i 'Den vildeste danser' er det seernes stemmer, der sender danserne videre.

- Vi havde lavet en dans, der var visuelt god for kameraet. Så jeg tror, at oplevelsen hjemme i stuerne var en anden end den var i studiet. Og dem hjemme i stuerne har rigtig godt kunne lide det, og det er vi mega taknemmelige for, siger Laura.

LÆS OGSÅ: Har du mistet overblikket? Her er ALLE dansere, der er videre til liveshows

I aften bliver noget andet

Hiphop-duoen dansede sidste fredag til temaet befrielse til "Everything I wanted" af Billie Eilish. De fik kæmpe ros fra deres kaptajn, Mille, men også fra de to andre dommerne, Silas og Sonny. De kunne især huske dem fra deres audition, hvor de forelskede sig i Laura og Carl-Emils kemi og samspil i dansen.

- Vi har fokuseret meget på dommernes ord og synes virkelig, de sagde noget, vi kunne arbejde videre på. Vi har ikke gjort os nogle tanker om, hvor mange procent vi kommer op på i aften. Men vi vil igen nyde det 100 procent og gøre vores bedste, og vi tror på, at det kommer til at gå rigtig godt, siger Laura.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Sammen med sin partner er hun allerede for længe siden begyndt at arbejde på, hvordan dansen skal se ud i aften, og særligt den sidste uge har de trænet intensivt på aftenens koreografi.

- Vi har især arbejdet med kemien, som dommerne havde forelsket sig i ved vores audition, og så har vi sat fokus på at få noget mere glæde og fest med i dansen. Så det bliver taget i en hel anden retning end i vores første live show, forklarer parret.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’