Tårevædet afsked: Endnu et par er ude af 'Den vildeste danser'

For få minutter siden gjorde Mille Gori det klart, hvem der ikke skal fortsætte i dansekonkurrencen.

Andet liveshow i 'Den vildeste danser' er netop slut, og igen i aften var det et imponerende show, der bød på så mange forskellige præstationer på tårnhøjt nivaeu og fremkaldte massevis af tårer.

Men nu er otte dansere og dansehold skåret ned til syv. De seks hold med flest stemmer fra seerne er gået direkte videre til tredje liveshow næste fredag, mens Carl-Emil og Laura og ShineCrew  har været en tur i farezonen, hvor det endte med at være kaptajnen Mille, der skulle tage den svære beslutning at vælge mellem sine egne dansere.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er de nye 'X Factor'-dommere

Sidste fredag kom det bag på mange, og det var især for dansekaptajnerne Sonny, Silas og Mille til stor overraskelse, at RobotBoys og Paul James Rooney kom til at stå i farezonen, da de begge to havde fået henholdsvis Sonny og Silas' billet direkte videre til liveshow. Men Mille Gori valgte at sende Sonnys RobotBoys ud af showet.

- Jeg ser rolig ud, men sandheden er, at jeg var så sindssyg nervøs. Fredag var en vild dag, og jeg tror først, det er i dag, det hele rigtig lander i min krop, men jeg er glad! Det var bestemt ikke en rar følelse at være den første til at sende nogen ud af programmet, men jeg er så glad på ShineCrew, Simon og Laura og Carl-Emils vegne, skrev Mille på Instagram om, hvordan det havde været for hende at tage den beslutning.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag Umuts 'Vild med dans'-exit

I aften var beslutningen bestemt ikke lettere.

-  Jeg er så ked af at skulle gøre det her. Jeg vil gerne have ShineCrew med videre, sagde Mille.

Dermed blev det et endeligt punktum for Carl-Emil og Laura's 'Den vildeste danser'-eventyr.

Det betyder, at Mille Gori har to hold, Silas Holst har tre hold og Sonny Fredie Pedersen har to hold med videre til næste liveshow.

GALLERI: Sonny fra ’Den vildeste danser’ lever drømmen i USA

Konkurrencen skærpes

Selvom de i alt syv dansere og dansehold fortsætter i konkurrencen om at vinde de 100.000 kroner, en optræden i ‘Vild med dans’ og titlen som ‘Den vildeste danser’, kan ingen ånde lettet op.

Det bliver på ingen måde nemmere at fortsætte i programmet, da konkurrencen allerede på næste fredag vil spidse til. I tredje liveshow er det hele tre dansere eller dansehold, der sendes i farezonen, inden to dansere eller dansehold skal forlade 'Den vildeste danser'.

LÆS OGSÅ: Har du mistet overblikket? Her er ALLE dansere, der er videre til liveshows