Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Inden optagelserne til den nye sæson 'Forsidefruer', blev der fra produktionens side stillet et krav til Jackie Navarro.

Når der den 27. januar er premiere på en ny sæson 'Forsidefruer', vil der for Jackie Navarros vedkommende være noget, som er anderledes fra de forrige sæsoner.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Jackie fortæller om den nye sæson 'Forsidefruer'... 

Det er ikke et valgt, hun selv har taget, men noget, som produktionen bag realityprogrammet har bedt hende om at ændre på. Det fortæller 'Forsidefruen' selv, da der fredag er pressemøde omkring den kommende sæson 11.

LÆS OGSÅ: Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt ramt er hun

- Jeg er blevet bedt om at give lidt mere af mig selv. Fordi det aftalte vi i den her sæson, at vi skulle fortælle lidt mere om os selv og have lidt mere dybde. Lukke folk ind i hjertet. Så det var mere noget, jeg blev bedt om, åbner 36-årige Jackie Navarro op.

Derfor vil man i den nye sæson høre hende fortælle om sin barndom og ungdom på en måde, som hun ikke har før har gjort. Blandt andet fortæller hun om, hvordan hun er opvokset hos sine bedsteforældre, til hun var omkring 8 år, om forholdet til forældrene og at hun stak af hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai indtager Paris i gigantisk regnfrakke

Sådan har barndommen formet mig

Det har helt klart krævet mod fra Jackie at fortælle den slags mere personlige ting.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard tager stor beslutning: Det er slut

- Jeg er meget åben om nogle ting, som jeg faktisk aldrig har haft lyst til at være åben omkring. Men jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne fortælle lidt om mig selv fra dengang, jeg var barn, siger hun, og fortæller, at hun på godt og ondt er glad for sin barndom, for den har gjort hende til den, hun er i dag.

- Jeg synes, det har gjort mig til den, jeg er, og jeg er et godt og stærkt menneske. Jeg tror ikke, jeg havde været så stærkt og selvstændigt et menneske, hvis jeg ikke havde haft den barndom og de oplevelser med i bagagen, lyder det.

'Forsidefruer' sæson 11 får premiere den 27. januar på TV 3 og på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed