Irina afslører babynavn

Irina fortæller mere om graviditeten og de kommende planer.

I går afslørede Irina Olsen, at hun er gravid og inden længe bliver mor til to. Det har været et stort ønske for hende og manden Morten Olsen længe at udvide familien, og i år bliver drømmen altså en realitet.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Irina har tidligere haft en spontan abort, og derfor ventede parret lidt længere tid med at dele graviditeten.

- Vi er rigtig glade. Jeg er et godt stykke henne, og vi er ved at gøre klar til baby. Allessia glæder sig helt vildt, fortæller Irina til Realityportalen. Hun afslører også, at de kender kønnet, men holder det hemmeligt lidt endnu.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe er gravid igen

Har fundet navn og kælenavn

I sin story fortæller Irina, at hun var 8 uger henne, da de fandt ud af graviditeten, og at hun især har lidt af og lider af enorm træthed. Derudover så er navnet allerede på plads.

- Baby Olsen er også vågen, kan jeg mærke. Det er det navn, jeg har valgt indtil videre. Ikke sådan at jeg kan mærke spark, men jeg kan mærke ret meget allerede, og jeg har desværre lidt kvalme nogle dage. Det er noget, jeg heller ikke slap for denne gang, men det kan jeg fortælle mere om på et andet tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo jubler: Far igen

Jeg skal lige formulere mig ordentligt. Vi har allerede et navn, og vi kender selvfølgelig kønnet, men jeg kalder vedkommende Baby Olsen indtil videre