HOT NEWS: 'Paradise Hotel'-fyr er ny bachelor

Nu løfter TV 2 sløret for årets anden singlemand i 'Bachelor'. Da han sidste gang rejste om på den anden side af jorden for at deltage i et realityprogram, lykkedes det at finde kærligheden.

I sidste uge kom det frem, hvem den ene af de to singler, som skal dele roser ud til 20 kvinder i Caribien, er. Og nu afslører TV 2 navnet på endnu en bachelor.

Han hedder Kasper Skak, er 34 år og bor i København, hvor han arbejder som Digital Key Account Manager i Krak.

Artiklen fortsættes under videoen, der giver en præsentation af Kasper og hans medvirken i 'Bachelor' 2... 

Hvis du synes, han virker bekendt, er der noget om snakken. For i 2010 medvirkede Kasper i sjette sæson af 'Paradise Hotel', hvor han forelskede sig i Tammie Bergholt, og de to flyttede sammen i Aarhus. Desværre brast kærligheden allerede i 2012, og siden har Kasper altså ikke rigtig fundet den eneste ene.

Artiklen fortsættes under billedet...

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar går hver til sit

Men nu giver han det et skud igen, og denne gang går turen altså til Caribien, hvor 'Bachelor' 2 skal optages.

- Jeg er med i 'Bachelor', fordi det er et spændende eventyr, og fordi jeg er klar til at møde mit livs kærlighed, siger Kasper Skak, der beskriver sig selv som et kærligt og følsomt menneske og en romantiker.

LÆS OGSÅ: En måned efter reality-brud: Jeg er stadig meget bitter

Fritiden bliver brugt på sport som fodbold og padeltennis og på at være sammen med vennerne.

- Jeg leder efter en kvinde, der er selvstændig og initiativrig. En, der kan lide at være aktiv og er glad for oplevelser, og så må hun også gerne være klar til at stifte familie på et tidspunkt, siger Kasper Skak.

Vil du på date med Kasper?

Kasper er født og opvokset i Hobro i en kernefamilie med mor, far og tre søskende. Han er familiemenneske og tager ofte til Jylland for at besøge sine søskende, hvor han elsker at være at være super-onkel for sine nevøer og niecer.

Hvis man synes, det lyder som noget, der matcher egne værdier og interesser, er det heldigt, at 'Bachelor' stadig søger kvinder, der søger kærligheden. Og hvis man samtidig sukker lidt efter et eventyr i Caribien, som kunne gå hen og blive romantisk, så kan man tilmelde sig til casting her. 

Optagelserne til 'Bachelor' sæson 2 foregår i januar og februar i 2022, og de varer i cirka fire uger. 

LÆS OGSÅ: Kongelig familieforøgelse