Gustav planlægger: Jeg vil være far

Gustav drømmer om at få sine egne børn.

Gustav Salinas på 31 år har i mange år levet et liv i overhalingsbanen som stor reality-stjerne, men de seneste år er den titel lagt på hylden, og han er blevet benhård forretningsmand og meget seriøs med sit arbejde som online coach.

I dag drømmer han heller ikke længere om at vinde en halv million i et realityprogram - drømmene er mere dybe og medfølende end det.

LÆS OGSÅ: Sovsekulør og Nivea creme: Gustav giver opskriften på reality-succes

- Det er vildt, hvordan ens meninger og holdninger kan ændre sig med årene. I mine 20’er sagde jeg til mig selv, at jeg aldrig nogensinde skulle have børn. Men efter jeg holdt min nevø for snart halvandet år siden, da han blev født, kunne jeg tydeligt mærke, at jeg også gerne en dag vil være far, skriver Gustav på sin Instagram og uddyber:

- Jeg tror, den kærlighed man har til sit barn, er den største kærlighed, man kan opleve. Jeg tror, når man bliver forældre, opdager man, at der findes noget større end en selv.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går fra hinanden

Gustav ved også allerede nu, hvilket verdenssyn han vil præge sit kommende barn til at have.

- Den dag jeg får mit eget barn sat i verden, vil jeg sige følgende til ham/hende:⁣ Verden er det mest vidunderlige sted, så længe du ser den med de rigtige briller. Jeg vil gøre alt i min magt, for at du aldrig nogensinde føler dig alene. Du må være lige præcis, som du gerne vil være, skriver Gustav i opslaget.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid igen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder og kæresten er flyttet i fælles lejlighed