'Gift ved første blik'-deltager afslører graviditet

Kærligheden er for alvor blomstret for Katrine Aakjær Nielsen, siden hun medvirkede i ‘Gift ved første blik’. Selv om ægteskabet fra DR1-programmet ikke holdt, så fandt hun efterfølgende selv kærligheden med Jeppe, som hun købte hus med, og i juni 2019 blev de så forældre til datteren Karla.

Nu smiler lykken igen til den lille familie, og snart kan Karla kalde sig for storesøster, det afslører Katrine på Instagram.

LÆS OGSÅ: KArdashian-søster gravid med nummer to

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se 'Paradise'-parret Nikolaj og Anne tale om fremtiden.

- Nogle gange opstår de største mirakler, når de er allermindst ventet, men allermest ønsket. Karla har lige et halvt år mere til at øve sig på storesøsterrollen, før det for alvor går løs. Vi kan slet ikke forstå, at vi snart er verdens heldigste forældre til hele to perfekte mirakler, og at vi kan give Karla den største gave i livet, skriver Katrine på Instagram, og i sin story tilføjer hun:

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan

- 2021 har været et ægte lorteår, men pludselig føler jeg mig som den heldigste pige i hele verden.

Realityportalen har været i kontakt med Katrine, som ikke ønsker at uddybe, hvordan graviditeten er opstået, da de mindst ventede det. Sikkert er det dog, at de alle tre glæder sig til familieforøgelsen.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren