'Forsidefruer'-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Der er én helt simpel grund til, at Jackie Navarro og Rasmus Møller ikke er blevet gift med hinanden.

Siden begyndelsen af 2018 har Jackie Navarro og Rasmus Møller været kærester. De flyttede hurtigt sammen, og i september sidste år blev de forældre til lille Chloé. Næste skridt kunne meget muligt være et bryllup, men det er endnu ikke sket.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab

Lige nu er der dog også meget andet at se til, da de med børnene fra Jackies tidligere forhold har fire små størrelser at se til. Derudover kæmper parret med en vandskade i villalejligheden i Nordsjælland.

Jackie har i forvejen været gift én gang. Det var et ægteskab, der holdt i otte år. Men skilsmissen har ikke fået hende til at miste troen på, at man kan sige ja til at elske hinanden for evigt.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah er igen kærester: Derfor var forholdet hemmeligt

- Jeg vil gerne giftes med Rasmus. Men han har jo ikke spurgt endnu. Når jeg vil giftes med ham, så er det jo, fordi jeg elsker ham, og jeg synes, vi skal være sammen resten af vores liv, siger Jackie til Realityportalen.

Rasmus har altså endnu ikke været nede på knæ, men det lyder til, at det er hans plan at gøre det.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!

- Jeg tror ikke, det vil blive et helt almindeligt bryllup. Rasmus taler allerede om, hvordan vores bryllup skal være, før han overhovedet har friet til mig, fortæller 'Forsidefruer'-baben.

Rasmus og Jackies forelskelse

Rasmus og Jackie blev pludselig stormende forelskede, da de mødte hinanden i begyndelsen af 2018 til en fest. De havde egentlig mødt hinanden flere gange før den aften, men for Jackie var der pludselig noget, der var anderledes.

Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer

- Jeg blev helt bæst væk. Vi havde en kemi sammen, og det føltes som om, at jeg ikke havde nogle ben. Jeg blev helt som gummi, og jeg kunne mærke ham i rummet, siger hun om den dag, hvor hun pludselig så på ham med andre øjne.

I dag er hun ikke i tvivl om, hvad det er, hun allerbedst kan lide ved sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Skatter vender tilbage til skærmen

- Jeg synes, Rasmus er et dejligt menneske med et virkelig, virkelig stort hjerte. Og så er han skide sjov at være sammen med. Han kan altid få mig til at grine.

I videoen herunder besvarer Jackie spørgsmål om blandt andet forholdet til Rasmus.