Foto: Privat
Foto: Privat

Fie Laursens mareridt: Mister jeg min baby?

Fie Laursen har oplevet enhver mors mareridt og kan næsten ikke finde ord, fordi tårerne presser sig så meget på.

Fie Laursen skal føde til juni, men i går oplevede den højgravide reality-deltager noget af det mest skræmmende, man som gravid kan opleve.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Artiklen fortsætter under videoen af Jeppe til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker rejser væk: Tid til ro 

- Hårdt fald i regnen. Det var den værste oplevelse i mit liv. Så mange smerter. Jeg faldt heldigvis foran mit hus, hvor en nabo stod udenfor. Jeg blev båret til bilen og kørt på hospitalet. Hele vejen troede jeg, at jeg havde mistet ham (baby red.), skriver Fie i en story på Instagram.

I Spanien, hvor Fie bor, oplever de ekstreme vandmængder i disse dage, og det var det voldsomme vejr, der fik Fie til at glide.

- Tænk, man kan være så ligeglad med sig selv i sådan en situation. Jeg var så ligeglad med mig og den smerte, jeg følte. Jeg skreg bare af dem på hospitalet, at hvis der var noget galt med ham, så lad ham leve. Jeg følte bare, at lige om lidt, skal jeg vælge mellem ham eller mig. Jeg er bare så glad for, at hans hjerte banker, og at han har det godt. Jeg troede virkelig, jeg havde mistet ham, fortæller en grådkvalt Fie.

LÆS OGSÅ: Reality-babe ramt af særlig lidelse

Fie føler, at der var en, der holdt hånden over både hende og hendes søn.

- Jeg har rigtig ondt, men er i gode hænder på hospitalet. Jeg har stadig virkelig ondt, men jeg har fået noget smertestillende, forklarer Fie lettet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert afslører graviditet

Selvom Mateo (Fies kommende baby red.) er okay, så er hun stadig skræmt.

- Jeg kan ikke rejse mig uden voldsomme underlivssmerter og smerter i siden, så jeg bliver løftet op og ned af seng og sofa, og jeg får hjælp herhjemme til at få tøj af og på, da jeg ikke kan løfte mit ene ben uden ulidelige smerter. Mit fald var virkelig voldsomt, fortæller Fie og fortsætter:

- Jeg har grædt og grædt hele aftenen, fordi det gør så ondt. Jeg har nogle venner, der laver mit hus færdig for mig, for jeg skal være i ro de næste uger.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab