Caroline Wozniacki helt i chok: Piotr bløder pludseligt

Piotr presser gerne sig selv, men måske har han denne gang presset sig selv lidt for hårdt.

Familien Wozniacki er nået langt i deres eventyr af en rejse mod toppen af Kilimanjaro, som man for tiden kan følge i realityserien 'Klædt af mod toppen med familien Wozniacki'. Her er de nået til det punkt, hvor de skal dykke på meget dybt vand, og sejlturen med dykning er et led i deres forberedelse til at kunne bestige bjerget kun iført shorts.

LÆS OGSÅ: Elvira: Sådan opdagede jeg Marcs interesse i en anden kvinde

Da de er ude på åbent hav ved den østafrikanske ø Zanzibar, bliver især Caroline forskrækket, da hendes far kommer op på båden efter at have gennemført sit sidste dyk på turen.

Hun kender nemlig til sin fars stædighed og konkurrencementalitet, og derfor frygter hun straks, at han har presset sig for langt ned i havet, da hun ser, at han bløder helt ekstremt meget fra sit øre.

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

- Er du okay? Du godeste! Du bløder, udbryder Caroline.

Der opstår en panik-stemning på båden, og dykkerinstruktøren er da også nervøs for, at Piotr har sprængt sin trommehinde. Piotr tager sig til øret og ser ud til at have store smerter, da han kommer op på båden, men så tager hele situationen en pludselig drejning.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

Se i klippet, hvordan situationen udvikler sig, da Piotr bløder fra øret. Se hele afsnittet på Kanal 5 torsdag den 27. august klokken 21.00 og på Dplay.