'Årgang 0'-stjerne afslører kønnet

Nu afslører parret, om de venter en dreng eller en pige.

For nylig kunne Tina Elhauge fra 'Årgang 00' afsløre, at der er dømt babylykke hos den århusianske familie, hvor familiens ældste bror skal være far for første gang.

LÆS OGSÅ: Ung mor tæller ned: Malucca flytter hjemmefra

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tina Elhauge fortæller om sit modeshow

- Disse to smukke unge mennesker overrasker mig gang på gang. For få uger tilbage fik jeg at vide, at jeg skal være farmor, hvor fantastisk er det lige. Jeg tror, jeg sagde noget alla, “jeg bliver verdens værste farmor”, selvfølgelig fordi den lille guldklump skal forkæles rigtig meget, og den skal mærke, at den er landet i en kæmpe bunke kærlighed fra alle i familien, skrev Tina på Instagram.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

Nu deler Oscar og kæresten Nanna for første gang selv nyheden om graviditeten, og det sker med en af de meget moderne afsløringer af barnets køn. I en video på Instagram springer de en ballon med farvet indhold alt efter, om der gemmer sig en pige eller en dreng inde i Nannas mave.

Og afsløringen vækker vild begejstring, for i en familie med tre brødre så er det måske nærliggende at tro, at næste skud på stammen også bliver en dreng. Men det er slet ikke tilfældet. Ballonens indhold er lyserødt, og det fører til glædeshvin og ordene:

LÆS OGSÅ: Farvel København: ‘Årgang 0’-deltager drømmer om ro og natur

- Nej, nej, nej, en pige.

Oscar er ikke kun kendt for at være Christians storebror i 'Årgang 0', han har haft sin egen serie på TV 2 Play ved navn 'Oscar - Girl & Guitar', og så stillede han op i 'X Factor' tilbage i 2021. Men nu kan han se frem til en helt ny rolle, når han bliver far.

Se hele den søde video, hvor kønnet afsløres, herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Oscar (@oscarelhauge)