'Årgang 0'-Mathilde åbner op: Det er enhver forælders mareridt

Mathildes forældre var i første omgang ikke helt solgt, da deres datter åbnede op om sin plan om nye bryster.

'Årgang 0'-Mathilde har altid været glad for sine bryster, men hun synes alligevel, de kunne bruge en smule mere fylde. Derfor fik hun den 6. august foretaget en brystforstørrende operation.

Til at begynde med var der ikke den helt store opbakning fra forældrene, Martin og Louise.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-babe har fået lavet sine bryster: Derfor var det hemmeligt

- Til at starte med var mine forældre sådan lidt usikre på det, men jo mere jeg satte mig ned og forklarede, hvad grundlaget for det er, og hvordan jeg kunne tænke mig, at de så ud, jo mere åbne blev de for det, fortæller Mathilde til Realityportalen.

Hun fortsætter:

- Jeg tror, det er en hver forælders mareridt, at deres barn kommer og fortæller, at det er utilfreds med sin krop of måske ønsker at få de der famøse "pornopatter", som er de der store, runde nogle, der sidder lige i øjnene på én, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Tårevædet realitybabe: Derfor sletter jeg min profil

Det var heldigvis langt fra det resultat, som Mathilde nu har opnået efter operationen. Hun har fået 260 milliliter i hvert bryst i et dråbeformet implantat for at få et naturligt look. Hun har vidst, at hun ville have sine bryster lavet, siden hun var omkring 16 år, og derfor var det altså en meget velovervejet beslutning, som 'Årgang 0'-stjernen tog.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker med i 'Vild med dans'

- Så de var lidt ærgerlige til at starte med, men for mig har det også været vigtigt, at mine forældre har været med gennem hele processen, da jeg snakker meget med mine forældre og arbejder sammen med mine forældre. Så nu har de det super fint med det, og de synes, at resultatet er blevet mega flot, og at det passer til mig.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Stine ked af det: Jeg modtager tarvelige beskeder