‘Årgang 0’-Christian styrtet: Frygter operation

Christian Elhauge har brækket en knogle i knæet og ved ikke, hvad fremtiden bringer.

Christian Elhauge kendt fra TV 2-serien 'Årgang 0' har været ude på en meget uheldig løbetur, der har fået store konsekvenser.

- Jeg trådte meget uheldigt ned på en kantsten på en løbetur, som gjorde, jeg væltede og lavede et vrid i knæet, fortæller Christian til Realityportalen.

Artiklen fortsætter under videoen af Christians mor Tina, der fortæller om sit modeshow. 

LÆS OGSÅ: Dansk kendis skifter navn: Det har altid været planen 

Christian var på skadestuen i søndags.

- På de røgten billeder, der blev taget af mit knæ, kan man se et brud på en knogle. Dog kan man ikke se, om der er noget yderligere galt med fx min menisk eller mit korsbånd, og derfor har jeg nu fået en akut tid til en MR-scanning, hvor det vil kunne ses. Så lige nu ved jeg ikke, om det kommer til at kræve en operation eller ej, fortæller Christian, der har været på smertestillende siden søndag.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie afslører: Derfor blev vi hemmeligt gift

Lige gyldig om der skal operation til eller ej, så skal Christian de næste seks uger gå med en stor skinne på hele benet.

- Jeg er flyttet hjem til mine forældre, så jeg ikke behøver at bevæge mig for meget rundt, så der bliver jeg forkælet med god mad osv., fortæller Christian, der også må sige farvel til ungdomslivet det næste stykke tid.

- Alle planer, jeg havde i weekenden, er blevet aflyst, og alt, der hedder alkohol, er i hvert fald udelukket i de her 5-6 uger. Og så håber jeg meget på, jeg kan undgå en operation, fortæller Christian fortsat.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard stoppede kræftbehandlingen: Var ved at miste synet