Christian Elhauge fik en dejlig modtagelse i lufthavnen. (Foto: Privat)
Christian Elhauge fik en dejlig modtagelse i lufthavnen. (Foto: Privat)

'Årgang 0'-Christian er tilbage i Danmark: Jeg skal på detox

'Årgang o'-Christian er hjemme efter en fantastisk guideoplevelse, men det er ikke uden konsekvenser.

Sidste år var Christian Elhauge fra 'Årgang 0' guide på Kreta, og i dag har han netop afsluttet en længere guideoplevelse på Mallorca. I starten af Christians tid som guide var feriestederne meget præget af corona-nedlukning, men sommerens store genåbning har givet Christians guideoplevelse fuld valuta for pengene, men det har også efter hjemkomsten sine konsekvenser.

- Det dejligt at være hjemme igen og lige komme på en detox, fortæller Christian til Realityportalen og uddyber:

- Jeg boede jo i Magaluf, så der blev drukket en del i fritiden, griner Christian, som ofte hang ud sammen med ungdomsguiderne i byen.

Hvem der også har haft en fest er Amalie Szigethy, der for nylig blev 30 år. Ariklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Selvom guideoplevelsen for nu er et afsluttet kapitel, så vil Christian ikke lukke døren helt, og måske tager han en højsæson igen en sommer, men lige nu er hans fokus på den uddannelse, som han starter på den 30. august.

-  Jeg skal starte på Finans Økonom i Aarhus, da jeg lige pt godt kunne tænke mig at være ejendomsmægler, men den åbner også mange andre muligheder. Jeg har længe haft en plan om at blive ejendomsmægler, men jeg lever i nuet, så jeg ved også godt, at jeg nok ender der, hvor vinden blæser mig hen, hvis det giver mening, forklarer Christian.

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej

Artiklen fortsætter under billedet.

Hunden Freddy var meget glad for gensynet af Christian. (Foto: Privat)
Hunden Freddy var meget glad for gensynet af Christian. (Foto: Privat)

Bor hos mor og far

Christian er i dag blevet modtaget af sin familie i lufthavnen, og selvom han har sin egen lejlighed, så flytter han ind hos mor Tina og far Mogens til en start.

LÆS OGSÅ: Realitybabe efter stort vægttab: Nu skal brysterne laves

- Jeg har jo fået min egen lejlighed, som jeg også boede i, inden jeg tog til Mallorca, så den overtager jeg igen den 1 oktober. Jeg havde nemlig fremlejet den, imens jeg var dernede, fortæller Christian, der ikke er ked af at komme hjem til lidt forkælelse, inden han igen skal stå på egne ben.

- Lige en måned med god mad og rent tøj, griner Christian, der er klar til at tage en god udrensning af kroppen i barndomshjemmet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Seks kendte danskere er klar i nyt realityprogram