Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’

Mathilde Mulvad Beuschau er tilbage foran kameraet, hvor hun blandt vil fortælle om nogle nye årsager til, at hendes forældre tilbage i 2007 valgte at trække sig fra 'Årgang 0'.

I dag har tredje sæson af 'Boss Ladies' premiere, og med på holdet er en ny, powerfuld lady. Mathilde fra 'Årgang 0' har nemlig erstattet Trine Skjollander fra 'Paradise Hotel'.

I løbet af sæsonen vil den 20-årige 'Årgang 0'-stjerne vise en ærlig side af sit liv som selvstændig, men hun vil blandt andet også åbne op om nye årsager til, at hun og familien tilbage i 2007 stoppede deres medvirken i TV 2-programmet. Det fortæller TV 3.

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ‘Juleønsket’?

Da Realityportalen taler med Mathilde, har hun endnu ikke set de syv programmer, som 'Boss Ladies' sæson 3 består af, og hun husker ikke, hvad hun konkret har sagt, da optagelserne ligger lidt tilbage i tiden

- Der er mange grunde til, at vi stoppede i 'Årgang 0'. Men det var svært for mine søskende at forstå, at det var mig, der var 100 procent i fokus hele tiden. For i 'Årgang 0' var det jo mig, det handlede om, men der var jo også nogle andre søskende, som syntes, det var lidt underligt, at det kun var storesøster der blev filmet og interviewet, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

Foto: TV2
Foto: TV2

Mathildes forældre, Martin og Louise, trak sig også, fordi så mange mennesker havde en mening om, hvordan de levede deres liv. Selvom man ikke på samme måde brugte de sociale medier til at give udtryk en mening dengang, så var internettet der jo stadig.

- Når man er en offentlig familie, så giver det åbenbart folk tilladelse til at kommentere på vores liv, mine forældres måde at opdrage på eller det tøj, vi gik i. Det var mine forældre lidt træt af, siger Mathilde.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding

Derfor kom familien med i 'Årgang 0'

Dengang var det Mathildes forældre selv, der meldte dem. Det havde kørt i en tv-reklame, at TV 2 søgte nogle familier med børn født i 2000.

- Og så sad de meget, meget unge og tænkte: "Det er da os. Det melder vi os da til". Og så blev de valgt til programmet. Og så gik det jo i gang.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

- Jeg tror ikke, de vidste, hvad det indebar. Altså at man ville blive vist så meget i tv og blive så offentlig. Jeg tror simpelthen ikke, de havde set det komme, at programmet ville få så stor succes. De prøvede det bare af og blev revet med. Indtil syv år efter hvor de tænkte, at det var alligevel ikke noget for dem.

I dag har hun så selv valgt at være en offentlig person, og familien deltager da også i nogle af de ting, som hun deltager i. De bakker hende fuldt op. Det ser man også i 'Boss Ladies', hvor Mathildes far også er med.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tina Lund i forvandling

Se et klip herunder. Se hele afsnittet på Viaplay.