Ærlige Anna: Bruddet har fået konsekvenser for Mio

Parrets søn reagerer på bruddet og på en ny hverdag.

I begyndelsen af april stod det klart, at Oliver Erngart og Anna Seneca havde valgt at gå hver til sit efter at have været kærester siden juni 2019. Det skete på baggrund af, at Oliver havde været Anna utro med paradisoen Vanessa Johannsen.

LÆS OGSÅ: UPS! Glemte bryllupsdag

Artiklen fortsættes under videoen med Vanessa, der fortæller om episoden med Anna og Oliver...

Nu er den første tid gået som forældre, der bor hver for sig og skiftes til at have sønnen Mio, og selvom de begge to flere gange har meldt ud, at der stadig er kærlighed og venskab mellem dem, så har det været turbulent. Ikke mindst for 1-årige Mio, der også har reageret på bruddet.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Det fortæller Anna i en spørgerunde på Instagram.

- Han er meget mor-glad og opmærksomhedssøgende. Og så er han begyndt at få sådan nogle små raseriflip. Men det er ikke noget, der som sådan tager pusten fra mig, svarer hun en følger, der spørger, om Mio reagerer på bruddet og en anderledes hverdag.

Anna og Oliver har været ret uenige om, hvordan deleordningen skal se ud, og den debat har også været mulig at følge med i på Instagram. Planen er, at parret skal have en 7/7 ordning, men frem til maj har Oliver haft Mio hveranden weekend, mens Anna har haft ham resten af tiden, og det er ikke Olivers ønske.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager i tvivl efter kønsskifte: Skal jeg opereres?

Ordningen med at dele Mio træder i kraft fra maj.

- På skiftedage kan jeg dog godt mærke, at han er forvirret og kræver kærlighed og lang putning. Sidst kunne han ikke finde ro og måtte gå rundt og vugge ham i 30 minutter før jeg kunne lægge ham igen. Jeg har aldrig oplevet ham sådan før. det var virkelig ikke sjovt at sidde med helt alene, forklarer Anna.

Hun fortæller også, at Mio klarer det hele rigtig flot, og at han om dagen, bortset fra det nævnte, opfører sig, som han plejer at gøre.

Oliver er flyttet fra lejligheden, som Anna stadig bor i.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-fyr efter programmet: Endte i voldelig situation