Linse (Foto: Janus Nielsen)

Linse Kessler

Linse Kessler er en kendt dansk tv-personlighed, forfatter og forretningskvinde

Fakta

NavnLinse Kessler
Fødselsdag31. marts 1966
Kendt fraFamilien fra Bryggen, Gustav og Linse på udebane
Linses Danmark
Børn
Geggo
Søskende
Mikkel Kessler
Højde, 1.80 cm

Linse Kesslers er en dansk tv-personlighed, model og forretningskvinde, og derudover er hun storesøster til den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler.

Baggrund

Linse Kessler er vokset op på Islands Brygge og bor der stadig dagen i dag. Hun voksede op hos hendes mor Ann-Patricia Christiansen (født. Coleman), som kendes som Mopper. Mopper var englænder, og kom til Danmark i sin tidligere ungdom. Her mødte hun typografen Ole Christiansen, og sammen fik de Linse.

Linse Kessler er født Linina Christiansen, men valgte efter Moppers død i 2017 at lade sig omdøbe til Linina Coleman. Hun er dog kendt som Linse Kessler, da hun valgte at tage Kessler navnet til sig, da hendes kendiskarriere begyndte.

Linse er mor til datteren Stephanie Karma Christiansen.

Skønhedsoperationer

Det er ingen hemmelighed, at den populære ‘Familien fra Bryggen’-stjerne Linse Kessler gennem årene har lagt sig under kniven adskillelige gange for at ændre på sit udseende

Allerede som 24-årig, I 1999, fik Linse sin første operation. Hun fik lavet  bryster, og her var brystimplantatet på 350ml.

I 2010 fik linse indsat et implantat på 2000 ml. i hvert bryst.

I 2011 afslørede Linse Kesler, at hun havde brugt intet mindre end 319.000 kroner på skønhedsoperationer.

I 2015 fik Linse Kessler en brystreduktion. Her gik hun fra at have 2000 ml. implantater til at have 1600 ml. implantater.

I 2017 afslørede linse, at hun på 6 år havde fordoblet sine omkostninger på skønhedsoperationer. Hun havde nu brugt 650.000 kroner på plastikkirurgi og botox gennem tiden.

Tv-programmer, film og bøger.

Linse Kessler har deltaget i forskellige reality-programmer.

I 1999 medvirkede Linse Kessler i programserien ‘Extrem’, hvor Linse Kessler blev kendt for at have ‘Danmarks største barm’. De blev senere opgraderet til ”Skandinaviens største bryster”, da hun fik opereret ikke mindre end 1600 ml i hvert bryst.

Hun er mest kendt for sin hovedrolle i programserien ‘Familien fra Bryggen’ på TV3. ‘Familien fra bryggen’ blev vist første gang i 2011, og er idag et af de mest sete programmer på TV3. Indtil nu september (2020) er der blevet optaget 17 sæsoner.

I 2012 var Linse Kessler in af hovedpersonerne i ‘Gustav og Linse på udebane’, som blev sendt på TV3. Her rejste Gustav og Line rundt og lod sig udfordre i uvante situationer og miljøer.

I 2004 fik Linse Kessler filmdebut i den danske thriller ‘Pusher II’. Her havde hun en birolle som prostitueret. Hun medvirkede også i ‘Pusher III’, hvor hun havde rollen som bordelmutter.

I 2014 sprang Linse Kessler ud som forfatter. Her udgav hun selvbiografien “Linse – jeg gør, hvad jeg vil”. Siden har hun skrevet bøgerne ‘Slap dog af: Linses guide til et godt liv’ (2015) og ‘Mobber og mig’ (2017).

I 2016 deltog Linse i ‘Til middag hos’ på TV3.

Forretninger

Fra 2008 til 2013 var Linse Kessler indehaver af stripklubben Copenhagen Redlight, som lå i Nyhavn. Copenhagen Redlight gik konkurs i 2013 og lukkede.

I 2012 åbnede Linse dørene til Tattoo Fashion midt på bryggen. Tattoo Fashion er en kæde, og Linses butik var derfor en del af en større virksomhed. Det blev Linse Kessler træt af efter tre uger, og derfor ændrede hun lynhurtigt butikkens navn til Tattoo Aristico Bryggen, hvor hun selv blev den øverste chef. I 2014 overdrog hun butikken til Stephanie Vishart. Butikken er efterfølgende lukket.

Linse har i 2018 drevet et Bed & Breakfast i Spanien, og i februar 2019 har hun startet webshop som sælger tøj til støtte for forskellige dyreorganisationer.

I 2020 åbnede Linse webshoppen www.cheapshit.dk. Her sælger hun, alt hvad hjertet begærer til ultra lave priser.

Lovovertrædelser og fængsel

Sammenlagt har Linse brugt syv år af sit liv i fængsel. Hun har 11 domme og ni fængselsophold bag sig.

Hun har blandt andet siddet i fængsel for ulovlig våbenbesiddelse, vold, hashsmugling, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen. Hun har afsonet sine straffe i Vestre Fængsel og Horserød Statsfængsel.